9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTibi Lung a semnat cu FC Caracal

Tibi Lung a semnat cu FC Caracal

Dupa ce in tur a fost disponibilizat de Hizo de la Pandurii Târgu Jiu, Tibi Lung a jucat la Minerul Motru, iar acum se pregateste la Govora cu FC Caracal.


De luni, divizionara B FC Caracal se afla la Baile Govora intr-un cantonament centralizat de pregatire pâna la mijlocul saptamânii viitoare, perioada in care elevii lui Nae Ungureanu vor disputa un prim meci amical cu viceliderul seriei B2, CSM Râmnicu Vâlcea, partida programata in Zavoi miercuri, 25 ianuarie. Caracalenii au fost „inspectati“ marti, in cantonamentul de la Govora, de presedintele de onoare al clubului, Ilie Balaci, care a luat pulsul lotului.


Oltenii si-l doresc pe atacantul Banaru


In privinta noutatilor, presedintele executiv al gruparii caracalene, Jean Nitulescu, a lamurit situatia portarului Lung: „Tibi a semnat un contract cu FC Caracal pentru returul acestei editii de campionat. Si asta s-a facut in urma intelegerii dintre FC Caracal si Pandurii Târgu Jiu, club de care Lung apartine. El s-a pregatit cu echipa noastra saptamâna trecuta la Caracal, iar de luni se afla in cantonamentul de la Baile Govora. Ziceti ca domnul Marin Condescu ar fi declarat ca Tibi va ramâne la Minerul Motru? FC Caracal are acceptul domnilor Condescu si Temelescu pentru ca Tibi sa fie imprumutat la noi pâna la vara, asa ca sunt oarecum surprins de ceea ce ziceti… Legitimarea lui Tibi Lung la FC Caracal este acum doar o formalitate deoarece, repet, avem toate actele necesare: acceptul celor de la Pandurii Târgu Jiu si contractul lui Tibi cu noi. Doar in privinta lui Buca a cazut intelegerea cu Pandurii, si asta pentru ca aceia de la Minerul Motru si-l doresc foarte mult. Chiar daca la fel de mult ni l-am dorit si noi pe Buca la FC Caracal, Motru este totusi satelitul Pandurilor si asta conteaza“.


Amicale cu FC Arges si Pandurii


In cantonamentul de la Govora se afla si alti jucatori noi pentru care FC Caracal are actele pregatite spre a fi depuse la FRF: Apostol (Petrolul Stoina), G. Serban (liber de contract), Burca (Dunarea Calafat), Cagnea (CSM Râmnicu Vâlcea), Ioana (AJF Olt). Conform celor spuse ieri de oficialul caracalean, sunt si alti jucatori aflati in vizorul lui Nae Ungureanu, mai ales atacanti, printre care si Daniel Banaru, ultima oara la Inter Gaz.


Pe lânga amicalul cu CSM Râmnicu Vilcea, FC Caracal si-a stabilit si alte partide de verificare tari, cu doua divizionare A: FC Arges (sâmbata viitoare, 28 ianuarie, ora 14.00, la Caracal) si cu Pandurii Târgu Jiu (sâmbata, 4 februarie, ora 14.00, la Târgu Jiu). Urmeaza alte meciuri cu Dacia Mioveni, Oltul Slatina, Alprom Slatina, Progresul Corabia si Armata Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS