24 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„McLaren a dat dovada de lipsa de respect“

„McLaren a dat dovada de lipsa de respect“

Flavio Briatore, directorul general al Renault, a afirmat ca McLaren Mercedes a dat dovada de „lipsa de respect“ atunci când a anuntat angajarea campionului mondial de Formula 1, Fernando Alonso, incepând din anul 2007.


„In Formula 1 trebuie sa existe mai mult respect. Ron Dennis (presedintele McLaren Group – n.r.) are sapte ani de când nu a mai câstigat campionatul si incearca sa fabrice vesti bune“, a spus Briatore.


Briatore intelege alegerea lui Alonso


Flavio Briatore, care este si manager pentru Alonso, a negat in schimb ca ar fi stiut de transferul protejatului sau la concurenta.


„Nu am fost la curent. El a facut totul singur. Se afla la noi de cinci ani si nu trebuia sa-si petreaca toata viata alaturi de noi. Atunci când cineva este cel mai puternic, este normal sa aiba nevoie de o noua provocare“, a opinat Briatore.


Boss-ul de la Renault sustine ca viitoarea plecare a campionului mondial nu ar trebui sa aiba efecte asupra functionarii si randamentului echipei franceze. „Sper ca situatia nu se va schimba. La Renault sunt profesionisti“, a mentionat Briatore.


„Retragerea lui Michelin este o surpriza“


Flavio Briatore a considerat drept o „surpriza“ retragerea din Formula 1 a producatorului francez de pneuri Michelin la finalul sezonului 2006.


„Nu putem spune ca suntem multumiti pentru ca Michelin paraseste Formula 1. Pentru noi este un caz de forta majora. Speram ca Michelin va face tot ce stie si va apela la toata forta sa pentru a parasi Formula 1 cu titlul de campion mondial“, a spus Briatore.


Flavio Briatore a adaugat ca, in 2006, lupta pentru titlu se va da din nou intre Renault, McLaren-Mercedes si Ferrari.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU