21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportCraiova a facut pace cu irakianul Jaber

Craiova a facut pace cu irakianul Jaber

„Neintelegerile“ dintre Salih Jaber si conducerea clubului alb-albastru au luat sfârsit dupa intrevederea care a avut loc marti seara, la care a luat parte si impresarul Kadour Aksam.


Memoriul depus de atacantul irakian la inceputul saptamânii, pe motiv ca i s-au blocat banii pe luna decembrie 2005, va fi retras in curând de la Federatia Româna de Fotbal, si asta pentru ca cele doua parti au cazut de acord asupra tuturor aspectelor care au generat neplacerile. Acest lucru a fost confirmat chiar de Salih Jaber, prin intermediul doctorului Aksam, care a spus ca divergentele au luat sfârsit, urmând ca in zilele urmatoare sa-si primeasca diferenta de bani. Ultimul aspect care l-a pus intr-o situatie neplacuta pe atacantul irakian a fost intârzierea avionului pe care l-a luat din Siria, din pricina caruia nu s-a putut prezenta la reunirea lotului, lucru inteles in cele din urma de conducerea Universitatii.


„Am discutat cu oficialii echipei si am pus la punct toate neintelegerile. In zilele urmatoare voi primi si restul de bani, deci, totul este bine. Am avut doua oferte din Divizia A, dar si din strainatate, insa nu doresc sa plec de la Universitatea, pentru ca ma simt foarte bine, iar suporterii sunt extraordinari“, a spus Salih.


Jaber are probleme de zi cu zi


Desi exista varianta excluderii lui Salih Jaber din lotul Universitatii, Ovidiu Stinga a negat cu vehementa acest lucru, afirmând ca niciodata „nu s-a pus problema asa“. „Olandezul“ a recunoscut insa ca irakianul va beneficia de o atentie sporita, pentru ca intârzierile repetate ale acestuia l-au cam deranjat.


„Salih nu este pe lista «neagra» de plecare, este pe lista «neagra» pentru ca are probleme de zi cu zi. Intârzie la antrenamente, nu respecta programul si asta l-a costat. Trebuie sa se conformeze cu ceea ce vrem sa facem noi aici“, a spus Stinga.


Convocat la nationala Irakului


Realizarile lui Salih de la Universitatea, dar si de la Gloria Buzau l-au propulsat in prima reprezentativa a Irakului, debutul sau având loc in preliminariile Campionatului Mondial. Conformându-se cu stilul de joc impus de selectionerul Akram Ahmed Salman, Salih Jaber a fost convocat din nou la echipa nationala, de data aceasta contând pentru preliminariile Cupei Asiei din 2007. Grupa E, din care face parte Irakul, este completata de urmatoarele echipe: Palestina, Singapore, grupare cu care se va confrunta pe 22 februarie, si China, partida directa urmând sa aiba loc pe 3 martie.


Salih Jaber, care s-a prezentat la vizita medicala imbracat in treningul nationalei tarii sale, va intra sub comanda lui Akram Ahmed Salman pe 13 februarie, direct din Cipru, pentru ca reprezentativa Irakului va sustine doua partide amicale, cu Oman (13 februarie) si cu Malaiezia (15 februarie).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU