14.2 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSzilveszter va reveni in România

Szilveszter va reveni in România

Motociclistul Zsolt Szilveszter, singurul român care a concurat la editia 2006 a Raliului Dakar, va reveni in România in cursul acestei saptamâni. Aflat pentru prima data la Dakar in calitate de pilot, Szilveszter a suferit un accident pe tronsonul de legatura al specialei Ouarzazate – Tan Tan.


Dupa ce a suferit sâmbata, 7 ianuarie, o interventie chirurgicala majora la piciorul fracturat, Zsolt Szilveszter a ajuns in week-end-ul trecut la o clinica din Budapesta. Desi medicii din Insulele Canare au intervenit prompt, inainte de intoarcerea in România era obligatorie verificarea articulatiilor de la piciorul ranit. Având in vedere ca starea sa de sanatate s-a ameliorat considerabil, pilotul echipei Mol Dakar Team va sosi in România in cursul acestei saptamâni.


„Cred ca eram pe la kilometrul 80 când am decis sa ma intorc, pentru ca trecusem de benzinaria indicata pe road book. In momentul accidentului, circulam pe sensul meu de mers, când din fata au venit cred ca trei sau patru motociclete si o masina. Pentru ca erau probleme de vizibilitate, am mers pe marginea drumului, insa unul dintre pilotii de pe motocicleta a intrat in mine. Problemele de vizibilitate erau firesti, pentru ca accidentul s-a petrecut in jurul orei locale 5.00“, a spus Szilveszter.


In momentul accidentului, pilotul român se situa pe locul 95 in clasamentul general.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS