17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCoordonator din Banat pentru Pandurii

Coordonator din Banat pentru Pandurii

Divizionara A gorjeana a renuntat definitiv la achizitionarea lui „Jerry“ Gane, dar l-a convins pe Paleacu sa joace la Târgu Jiu sub comanda „Dulaului“.


Transferul lui Gane la Pandurii nu mai este de actualitate, antrenorul Viorel Hizo anuntându-i pe conducatorii clubului sa intrerupa orice negociere, deoarece nu mai este interesat de serviciile olteanului.


Presedintele Marin Condescu a confirmat faptul ca Gane nu va mai fi inregimentat la gruparea gorjeana.


„Am renuntat definitiv la Gane. N-am stiut ca el a jucat doar 12 minute in liga a doua germana. El ne spusese ca a marcat unsprezece goluri, dar când am verificat pe internet, am constatat ca a jucat doar câteva minute pe finalul unui meci“, a spus boss-ul gorjenilor.


Atitudinea lui Gane, care a mai solicitat trei zile de gândire dupa ce batuse palma cu echipa din Târgu Jiu, pretentiile financiare ridicate si vârsta inaintata au dus la decizia clubului oltean.


Alt ex-craiovean, Marius Sava, se afla inca in carti pentru a ajunge la Pandurii. Totul se va lamuri astazi, când Gigi Netoiu, reprezentantul jucatorului, va da un raspuns definitiv presedintelui Condescu inainte de a pleca in China pentru a definitiva transferul lui Alexa la Dinamo.


Cele doua parti s-au pus de acord asupra unui singur lucru, Sava va juca la Pandurii numai sub forma de imprumut pâna in vara.


Paleacu este de acord sa vina la Pandurii


Clubul Pandurii a anuntat ca s-a inteles cu ex-timisoreanul Paleacu, care urmeaza sa se alature la Rânca lotului condus de Viorel Hizo.


„Ne-am inteles cu presedintele Marian Iancu si cu jucatorul pentru un transfer definitiv. Mâine (astazi – n.r.), Paleacu vine la Târgu Jiu sa semneze contractul si va urca la Rânca, pentru a se alatura lotului“, a spus Marin Condescu.


Contactat telefonic, fotbalistul a confirmat tratativele cu Pandurii, dar a adaugat ca isi va depune semnatura pe contract numai in cazul in care conducerea gorjenilor ii va satisface anumite pretentii. „Nu stiu deocamdata nimic despre transfer. Sunt la Timisoara si ma antrenez, dar pot spune ca am discutat cu domnul Hizo si sunt de acord sa vin la Pandurii. Trebuie sa mai discut si eu cu conducerea de acolo anumite detalii inainte de a spune daca vin sau nu“, a precizat Paleacu.


Interesata de achizitionarea lui Paleacu a fost si Jiul Petrosani, iar cu aducerea lui Aurel Sunda pe banca tehnica aceasta avea un atu in fata „pandurilor“, deoarece tehnicianul l-a avut elev la Apulum Alba Iulia. Boss-ul gorjenilor a rezolvat situatia, convingându-l pe Alin Simota, patronul echipei din Vale, sa renunte la achizitionarea timisoreanului.


„I-am spus ca n-are rost sa concuram impreuna pentru Paleacu, cu care noi am negociat primii si, in plus, am fost si mai convingatori in fata fotbalistului“, a explicat Condescu succesul in fata prietenului sau Simota.


Alin Paleacu evolueaza pe postul de mijlocas coordonator, are 31 de ani, iar in Divizia A a jucat la Apulum Alba Iulia si Poli Timisoara.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS