17.3 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAlb-albastrii s-au „delectat“ pe artificial

Alb-albastrii s-au „delectat“ pe artificial

Lamurit de starea terenurilor dupa primul antrenament, sustinut luni, pe stadionul „Tineretului“, Ovidiu Stinga a cautat solutiile viabile unei bune desfasurari a activitatii. In calcul, pentru sedinta de pregatire de dimineata, a intrat chiar si Parcul Romanescu, insa, in final, a ramas terenul artificial de la cantonamentul din Lunca Jiului.


Primul antrenament, intârziat de vizita medicala, a avut loc la ora 12.00, „olandezul“ axându-se in cea mai mare parte pe exercitiile fizice si alergarile usoare. Cea de-a doua risipa de efort a avut aceeasi locatie, de la ora 15.30, alb-albastrii beneficiind si de „obiectul muncii“, asta dupa ce Stinga a definitivat exercitiile din „scoala alergarii“.


Antrenorul Universitatii i-a avut la dispozitie pe urmatorii jucatori: Bornescu, Lung jr., M. Neagoe, D. Stoica, Ciuca, Mitchell, Velcovici, Dodd, Dananae, Puchiu, A. Ionescu, Stroescu, Saceanu, Covalenco, D. Mihai, Stavaru, Fritea, Curteanu, Stemat, Orac, Piturca, Dina, Costea, Salih si Clarke.


Astazi sunt programate tot doua antrenamente, orele si locatia nesuferind nici o modificare, insa nu inainte de a fi efectuata vizita medicala de catre cei care nu au facut-o.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS