15.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Andrei Pavel poate bate pe oricine“

„Andrei Pavel poate bate pe oricine“

Victoria in cinci seturi a lui Andrei Pavel in fata lui Carlos Moya nu a fost trecuta cu vederea de presa straina. Agentia italiana Sports a notat ieri ca tenismanul român a produs una dintre surprizele primei zile de la Australian Open si ca, la ce a aratat in confruntarea cu Moya, poate bate pe oricine. „Daca se afla intr-o zi buna, Pavel ramâne un jucator capabil sa bata pe oricine, si asta datorita talentului si reverului sau, una dintre cele mai bune lovituri din circuitul ATP“, noteaza Sports.


Invinsul „Cneazului“ a afirmat la finalul partidei ca eliminarea din primul tur al turneului de la Melbourne a reprezentat „o lovitura puternica pentru el“. „Evident, cu cât trece mai mult timp, cu atât este mai greu. Mai sunt si jucatori tineri care vin. M-am antrenat intens sapte saptamâni, lucru pe care nu l-am mai facut de mult timp si eram foarte bine pregatit. Este o lovitura foarte dura“, a precizat Carlos Moya pentru cotidianul spaniol Marca.


Alta publicatie iberica, AS, noteaza ca pentru Moya faptul ca a pierdut in fata talentatului Andrei Pavel, intr-un meci de aproape patru ore, este o lovitura grea nu prin prisma rezultatului, ci pentru ca soarta meciului s-a decis in urma a „doua servicii gresite“.


In afara de reusita lui Pavel, alta surpriza din runda inaugurala a Openului Australiei a fost eliminarea americanului Taylor Dent, cap de serie numarul 27, care a fost invins de spaniolul Guillermo Garcia-Lopez cu scorul de 7-6 (4), 6-3, 7-6 (4).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS