14.2 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSportColtul microbistului

Coltul microbistului

Acum ai ocazia sa iti spui parerea despre ce se intâmpla in sportul românesc sau international. Transmite comentariul tau la [email protected], pe pagina www.gds.ro sau la tel. 0251/412.146.


Carlos


Daca va renunta la Jaber, Mititelu va face o mare greseala. Cum, necum, Jaber a demonstrat ca are valoare. Poate ca a trecut printr-o perioada mai proasta cu acele ratari, poate o sa-si revina. Mie imi place foarte mult acest irakian si cred ca ar fi o mare pierdere pentru echipa despartirea de el.


Dan Turcu


Face mare greseala daca renunta la irakian. A salvat Craiova in trei meciuri. Câte puncte avea Craiova fara golurile lui? Era pe primul loc?


Ivan


Domnule Mititelu, renuntati la omul care a salvat Craiova in trei meciuri ca sa aduceti niste canguri? Nici n-au mai trecut pe la Craiova canguri ca ei, ca sa vedem ce „scoala de fotbal“ zace in ei?!? Daca ati tinut vreodata cont de parerea suporterilor, atunci deblocati contractul lui Salih si lasati-l sa-si faca in continuare meseria… Omul e bun! Asa cum dumneavoastra sunteti bun la afaceri, el e bun la fotbal. Iar daca mai faceti multe schimbari in lotul asta, s-ar putea sa ajungem in „A“ peste ani…


Dragos C.


Intr-adevar, Fritea nu a convins in tur, poate ca a avut unele probleme de adaptare. Si Velcovici a avut evolutii oscilante, dar eu zic ca trebuie pastrat, are doar 21 de ani si a demonstrat ca poate face atât faza defensiva, cât si pe cea ofensiva, plus ca are o foarte buna capacitate de efort. Despre Salih Jaber, trebuie mentionat in primul rând ca a fost cel mai prolific atacant al nostru. Din pacate, dupa ce a marcat patru goluri, a intrat in Ramadan si evident ca a evoluat din ce in ce mai sters, mai ales ca ratarile lui m-au exasperat in multe meciuri. Principalul lui merit in tur a fost, zic eu, golul de trei puncte reusit contra „potailor“. Chiar daca Ovi ii reproseaza lui Salih ca nu face si faza defensiva si ca nu este pregatit fizic, Salih este un atacant cu un dezvoltat simt al portii, se demarca bine, e si foarte tehnic, are o buna lovitura de cap si loveste balonul la fel de bine cu ambele picioare. In concluzie, ar trebui pastrat, mai ales ca nu avem in lot prea multi atacanti pe care sa ne putem baza.


Danut


Parerea mea este ca Mititelu ar face cea mai mare greseala daca ar renunta la Jaber. A demonstrat pâna acum ca are valoare sa joace la Craiova. A avut si momente mai slabe, dar sa nu uitam ca el nu a facut pregatire cu echipa si poate nici nu s-a integrat foarte bine. Este peste toti atacantii din echipa.


Nota: GAZETA de SUD nu este responsabila juridic pentru continutul textelor de mai sus.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS