17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDe pe „Santiago Bernabeu“, pe... tusa

De pe „Santiago Bernabeu“, pe… tusa

Indepartat de Hizo de la Pandurii, Marius Iordache n-a prins deocamdata nici un angajament in România, motiv pentru care este tentat sa joace in strainatate.


In vârsta de 27 de ani, impliniti in toamna anului trecut, Marius Iordache a debutat la Universitatea in 1996 si a jucat pentru culorile alb-albastre inclusiv in editia 1998/1999. Jucator tenace, Marius a fost dorit de multe echipe din România, dar a ajuns in Spania, la Villareal, coleg cu alt fost jucator al Universitatii, Gica Craioveanu. Clubul din Primera Division a platit pentru transferul olteanului un milion si jumatate de dolari. Din pacate, Marius Iordache n-a reusit sa joace sub culorile „Submarinului galben“ decât un singur meci oficial. Si acea partida a fost una uluitoare pentru Iordache, fiind „aruncat“ in infernul de pe „Santiago Bernabeu“, intr-un meci ramas pentru el oarecum istoric, Real Madrid – Villareal 4-1. „Si acum parca vad celebrul stadion «Santiago Bernabeu»… Când antrenorul Villarealului m-a anuntat ca voi intra pe teren, nu-mi venea sa cred ca sunt chiar pe «Santiago Bernabeu»! Vazusem stadionul doar la televizor. Stiam insa ca acolo un oltean celebru din «Craiova Maxima», Zoli Crisan, a dat un gol intr-un meci al nationalei, Spania – România 1-1. Pe atunci, in 1975, când Zoli Crisan inscria, pe «Santiago Bernabeu», printre picioarele portarului nationalei Spaniei, eu nu eram nascut…“, a spus Marius.


Dupa aventura din Spania, a revenit in campionatul României, evoluând la Steaua, FC National, Universitatea si, ultima oara, la Pandurii Târgu Jiu. Disponibilizat de antrenorul Viorel Hizo, Iordache a ramas fara echipa, in prezent având o oferta de la o echipa din Cipru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII