16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Sper sa aduc puncte pentru Pandurii“

„Sper sa aduc puncte pentru Pandurii“

Laudat de antrenorul Mihai Stoichita, cu care a lucrat la Piunik Erevan, Arman Karamian (foto) nu a confirmat inca in Divizia A, desi a schimbat pâna in prezent trei echipe. Pandurii reprezinta un nou inceput pentru atacantul armean.


– Arman, ai semnat cu Pandurii?


– Nu am semnat inca, in aceste zile voi semna un contract pe un an, nu 18 luni cum s-a spus, intelegere valabila intre 1 ianuarie si 20 decembrie 2006.


– Tu ai ales „pandurii“ sau ei te-au ales pe tine?


– Si eu, si echipa. Am venit aici sa joc.


– Ai urmarit echipa in turul campionatului?


– Normal. Am vazut Pandurii in jocul de la Târgu Jiu cu Gloria Bistrita, când a batut cu 2-1. Echipa buna, mai ales ca a câstigat in deplasare la Cluj. Eu sper sa joc bine si sa aduc puncte pentru Pandurii.


– Ai mai lucrat cu antrenorul Hizo?


– Nu am mai lucrat cu domnul Hizo, dar stiu ca este antrenor bun, care pune accentul pe pregatirea fizica, ceea ce se cere in fotbalul actual.


– Te-ai consultat cu fratele tau inainte de a veni la Pandurii?


– Da, dar nu cu Artiom de la Rapid Bucuresti, ci cu fratele nostru mai mare, Arthur, care este aici si ne reprezinta. El m-a sfatuit sa vin sa joc la Târgu Jiu, pentru ca Pandurii este o echipa buna si aproape de Bucuresti.


– La Erevan ai fost golgheter, dar in România nu ai confirmat.


– La Brasov am jucat 11 meciuri si am dat doua goluri, la Rapid nu am primit nici o sansa sa demonstrez ce pot. Am jucat in sapte meciuri, dar numai câte zece, douazeci de minute in fiecare. La Gloria Bistrita am jucat primele patru meciuri, dupa care am avut probleme cu viza si nu am mai avut drept de joc.


– Ce-ti propui la Pandurii?


– Trebuie sa nu retrogradam in acest sezon, asta este important, iar in viitorul campionat sa ne clasam pe locurile cinci-sapte.


– In meciul cu Rapid, te vei intâlni cu fratele tau geaman…


– Pentru mine nu inseamna nimic, cine joaca mai bine pe gazon sa câstige. Sper sa fim noi aceia. Echipa mea este Pandurii, iar pentru fratele meu este Rapid. In teren suntem adversari, iar in afara lui suntem frati.


– Mai cunosteai vreun fotbalist de la Pandurii?


– Doar pe Dragomir de la Otelul Galati, echipa cu care am fost in cantonament in vara, dar baietii m-au primit bine in vestiar, nu am probleme de adaptare.


Clubul ii cauta apartament


O data cu venirea la Târgu Jiu, Karamian spera sa revina si in echipa nationala a Armeniei. Pentru ca la Bistrita nu a jucat decât in patru meciuri, deoarece i-a expirat permisul de munca in România, armeanul a fost ocolit de selectionerul tarii sale, el marcând cinci goluri in 30 de partide. „Ultimele trei meciuri nu am jucat pentru ca am avut probleme cu antrenorul, dar sper sa revin in noul sezon“, este dorinta „pandurului“ Karamian. Dupa ce va reveni din cantonamentul de la Rânca, acesta isi va aduce la Târgu Jiu sotia, cei doi baieti si mama. Clubul cauta sa inchirieze un apartament cu patru camere, conform dorintei jucatorului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS