17.3 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Minerii“ se reunesc astazi

„Minerii“ se reunesc astazi

Divizionara B Minerul Motru se reuneste azi, la ora 15.00, in vederea pregatirii returului care se anunta de foc, sase echipe urmând sa ia drumul Diviziei C la finalul campionatului. La revenirea din vacanta, „minerii“ nu anunta mutari spectaculoase de jucatori, singurele certitudini fiind sosirile „pandurilor“ Romeo Radoi, Catalin Buca… si Tibi Lung. Prezent intre buturile motrenilor in ultimele trei jocuri ale turului, Tibi Lung a fost „transferat“ in pauza competitionala, prin intermediul presei, la FC Caracal, insa acesta se va prezenta astazi la antrenamentele conduse de tatal sau, Silviu Lung.


Desi se pregateste de ceva timp cu Minerul Motru, Romeo Radoi nu a avut drept de joc in prima parte a campionatului, pentru ca nu s-a aflat pe lista comuna a satelitului „pandurilor“, in timp ce pentru Buca este o revenire in tricoul „minerilor“. Tehnicianul Lung si-a exprimat regretul ca l-a pierdut si pe A. Popescu, chemat de Hizo la Pandurii dupa ce Amzucu si Glisca au evoluat cu succes pentru târgujieni in finalul turului Diviziei A.


„Adi Popescu era un jucator indispensabil, care putea decide jocul in orice clipa. S-a cunoscut in ultimele partide, cât a fost accidentat, dar merita aceasta sansa, sa-si demonstreze valoarea si la Divizia A“, a spus Lung.


Conform intelegerii dintre Pandurii si Minerul Motru, toti jucatorii de care Viorel Hizo se va dispensa vor ajunge la divizionara B gorjeana, iar Silviu Lung va decide daca are sau nu nevoie de acestia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS