17.3 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Cei de la Chimia n-au habar de regulament“

„Cei de la Chimia n-au habar de regulament“

Directorul de competitii al echipei CFR Petrolul Craiova a sarit la gâtul oficialilor chimisti, acuzându-i ca vor sa ia un jucator care apartine echipei de pe „Depou“.


Chiar daca si-a reluat de câteva zile pregatirile, divizionara C Chimia Craiova risca sa tina capul de afis al unui nou scandal. Marul discordiei il reprezinta jucatorul Cristian Surcel, fotbalist care, desi este legitimat la CFR Petrolul Craiova, se antreneaza cu trupa lui Cristea Boldici. „Am pornit bine, avem mai multi jucatori la pregatiri, printre care Cristi Surcel si Sorin Chivu, si sper sa facem treaba buna in retur“, a declarat, dupa antrenamentul de ieri, Cristea Boldici. Antrenorul Chimiei nu stia insa ca cei de la CFR Petrolul Craiova sesizasera deja AJF Dolj in privinta jucatorului Cristian Surcel, care a incalcat regulamentul antrenându-se cu alta echipa decât cea la care este legitimat. „Daca pe Sorin Chivu, care semnase cu noi, l-am inteles si i-am dat drumul la Chimia, pe Surcel nu-l intelegem. Jucatorul in cauza are contract cu noi pâna pe 2 februarie 2007. Am verificat inca o data la AJF Dolj actele lui Surcel si urmeaza sa facem toate demersurile pentru ca vinovatii sa raspunda. Jucatorul n-are dreptul sa se antreneze cu ei, dar cei de la Chimia n-au habar de regulament. Sau, poate, Surcel se antreneaza asa, de placere, cu Chimia pâna incepem noi pregatirile“, a declarat ieri Marin Nitu, organizatorul de competitii al clubului CFR Petrolul Craiova.


Actele vorbesc


„Cei de la Chimia Craiova nu au procedat regulamentar si sunt mai in culpa decât jucatorul. Fotbalistul are contract de munca inregistrat la ITM si contract de jucator non-amator cu CFR inregistrat la AJF Dolj. Avem faxuri de la Minerul Moldova Noua, fosta sa echipa, si FRF, care confirma ca Surcel nu avea nici un angajament in vara, când a fost legitimat la CFR Craiova“, a spus Nicu Neagoe, presedintele AJF Dolj, dupa ce a fost vizitat de Marin Nitu. In replica, Chimia s-a aparat prin vocea presedintelui Marin Colcer, care a spus: „Fotbalistul a venit si ne-a spus ca nu are obligatii si ca vrea sa joace la noi. Acum, daca a mintit, nu o sa ne inhamam noi sa dam nu stiu câti bani, de parca Surcel ar fi mare jucator“. Pâna una-alta, directorul de competitii al clubului CFR Petrolul Craiova, Marin Nitu, a anuntat ca luni, când este prevazuta reluarea pregatirilor, il asteapta pe jucator la antrenamente. „Ii vom face adresa scrisa sa se prezinte la echipa. Daca nu se va conforma, vom cere suspendarea lui pe toata perioada contractului cu CFR Craiova (2 februarie 2007 – n.r.) si ii vom reclama pe cei de la Chimia la FRF, acestia riscând sa li se ridice dreptul de a mai transfera vreun jucator“, a precizat Nitu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS