16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Aduc eu bani de acasa“

„Aduc eu bani de acasa“

Presedintele Ion Rinderiu a dat asigurari ca va trimite cu orice pret echipa feminina de volei la turneul de la Cluj-Napoca.


Adrian Cotoranu, antrenorul echipei feminine de volei CS Universitatea Craiova, era suparat zilele trecute. Invitat cu echipa la un puternic turneu organizat la Cluj-Napoca, Cotoranu nu reusise sa faca rost de bani, aproximativ 30 de milioane de lei, pentru a se deplasa la respectivul turneu. „Este singura noastra ocazie pentru a vedea la ce nivel suntem cu pregatirea, comparativ cu alte echipe de prima liga. Sper sa facem rost de banii necesari si sa nu fim nevoiti sa ne pregatim doar pe plan local“, spunea luni antrenorul Cotoranu. Acesta a rasuflat usurat ieri, când presedintele clubului, Ion Rinderiu, a anuntat ca echipa va face deplasarea la Cluj-Napoca cu orice pret. „Domnul Cotoranu sa stea linistit, pentru ca voi face rost de bani. Daca va fi sa aduc bani de acasa si tot voi trimite fetele la turneu, pentru ca nu ne putem permite sa stam acasa. Este o ocazie unica in aceasta perioada de pregatire sa vedem cum joaca echipa in compania unor formatii din prima divizie“, a anuntat ieri presedintele Rinderiu.


Meciuri tari pentru o viata usoara


Turneul cu pricina va avea loc in acest week-end, vineri urmând sa se desfasoare primul meci.


La competitie vor participa, alaturi de echipa craioveana, Universitatea Jolidon Cluj-Napoca, echipa gazda, si inca doua participante in campionatul A1 (prima liga), CSU Neumarkt Târgu Mures si Arges Volei CSM LPS Pitesti. Dupa acest turneu, craiovencele isi vor continua pregatirea pe plan local, urmând ca pe 21 ianuarie sa debuteze in cea de-a doua faza a campionatului A2 (liga a doua). Primul meci va avea loc in Banie, in compania echipei LPS Oradea. Celelalte doua echipe calificate in aceasta faza in seria A2 Vest sunt CSM Lugoj, principala contracandidata la promovare, si Dinamo II Bucuresti.


CS Universitatea Craiova va trebui insa sa acorde atentie sporita tuturor meciurilor, având in vedere ca aceasta faza a intrecerii anuleaza rezultatele obtinute pâna acum, campionatul incepând practic de la zero, cu doar patru echipe la start. Primele doua clasate se vor califica la turneul final, alaturi de ocupantele primelor doua locuri in seria A2 Est.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS