12.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Revenirea lui Staicu, cea mai mare umilinta“

„Revenirea lui Staicu, cea mai mare umilinta“

Suporterii alb-albastri nu accepta varianta intoarcerii fostului patron, pe care il acuza ca „a inmormântat Stiinta“, terfelindu-i blazonul. 


Zvonurile conform carora Dinel Staicu si-ar pregati revenirea la Universitatea Craiova au luat prin surprindere fanii olteni, care abia rasuflasera usurati dupa umilinta traita in vara, când Stiinta a fost nevoita sa se intoarca in Divizia B dupa 41 de ani. Mai ales ca exista voci care sugereaza ca fostul patron al Stiintei ar fi retrogradat echipa din interes, cunoscuti oameni de fotbal din Banie si nu numai gasind cu greu o explicatie pentru umilinta de asta- vara, in conditiile in care echipa terminase campionatul cu un sezon inainte pe locul patru si isi facea planuri pentru titlul national. Astfel, intoarcerea lui Dinel Staicu la cârma echipei fanion a Olteniei pare de neimaginat pentru suporterii alb-albastri, chiar daca numarul celor care vorbesc despre acest lucru s-a marit in ultima vreme.


Nu mai exista cale de impacare


„Dupa ce a facut Dinel Staicu Universitatii, revenirea acestuia ca patron la cârma echipei ar fi cea mai mare umilinta sau umilinta suprema. La Craiova, insa, este posibil orice, iar noi, suporterii, suntem prea mici fata de cei care hotarasc destinul acestei echipe“, a dat tonul liderul unei importante factiuni a galeriei alb-albastre, care a tinut sa ramâna anonim. Acesta a fost completat de alti ultrasi olteni care nu-l au la inima pe Dinel Staicu, cel care in perioada in care facea legea la Stiinta n-a ezitat sa recurga la forta pentru a-i stapâni pe fani. „Nu cred ca Staicu ar face o asemenea greseala, alegând sa revina dupa ce a inmormântat Stiinta. Nu mai are nici un atu pentru a putea aduce din nou publicul de partea sa, o data ce a retrogradat aceasta echipa si nu s-a achitata de datorii fata de fotbalul craiovean“, spunea un alt membru al galeriei oltene.


Staicu, in expectativa


Subiectul este unul tabu pentru Staicu, acesta preferând in ultima vreme sa evite orice discutie pe teme de fotbal, si mai ales despre Universitatea Craiova. Staicu nu a vrut sa comenteze ideea revenirii la Stiinta si nici faptul ca ar fi cumparat creantele de 500.000 de euro pe care Mititelu le are la FC Caracal pentru cei zece jucatori achizitionati de Stiinta in vara, desi George Ilinca a recunoscut ca ar fi fost vorba de o intelegere pe seama acestora, fara a da insa detalii. In plus, la un moment dat s-a spus ca Staicu se va implica financiar la FC Caracal, alaturi de George Ilinca, insa pâna acum zvonurile nu au fost confirmate. Pâna una alta, surse apropiate lui Staicu sustin ca omul de afaceri craiovean si-a revenit din punct de vedere financiar si ar fi tentat de inca o experienta fotbalistica.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII