12.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăSportOlaroiu are gânduri mari

Olaroiu are gânduri mari

Noul antrenor al Stelei, Cosmin Olaroiu, are planuri marete, afirmând ieri ca isi doreste sa ajunga in finala Cupei UEFA, unde vrea ca adversar formatia lui Cristi Chivu, AS Roma. „Ar fi o finala frumoasa, jucata impotriva unei echipe puternice din Italia, si ar fi o ocazie excelenta sa ne masuram fortele cu o astfel de formatie, mai ales dupa meciul cu Sampdoria. De asemenea, ar fi un prilej potrivit sa ne luam revansa in fata Romei dupa eliminarea suferita in fata lor in 1985“, a spus Olaroiu.


Fostul tehnician al lui Poli Timisoara a mai precizat ca, dupa trei ani de la precedenta sa experienta ca antrenor in Ghencea, a regasit Steaua „mai puternica, mai organizata, mai aproape de cerintele fotbalului modern“. Cu toate acestea, Oli a spus ca doreste sa remedieze anumite deficiente din jocul echipei, in asa fel incât elevii sai sa inscrie goluri fara sa-si asume riscuri inutile.


Cristocea vrea titlul


Recent transferat in Ghencea de la Farul Constanta, mijlocasul Vasilica Cristocea a precizat ca este convins de faptul ca Steaua va câstiga titlul de campioana, deoarece este cea mai puternica formatie din tara. „Cred ca Steaua poate ajunge din nou intr-o finala europeana, dar trebuie sa muncim foarte mult in perioada de pregatire, sa ne concentram la meciuri si sa avem putin noroc. Traditia te obliga sa joci cu gândul numai la victorie“, a spus Cristocea.


Fostul „marinar“ a mentionat ca va fi un dezavantaj pentru Steaua faptul ca va evolua in retur pe stadionul „National“. „Imi place sa joc oriunde la mijlocul terenului, am jucat si vârf impins. Se vede ca antrenorul Cosmin Olaroiu stie fotbal si cred ca vom face performanta. Faptul ca nu vom evolua in Ghencea, ci pe «National» cred ca va fi pentru noi un mic dezavantaj, dar sunt sigur ca-l vom depasi“, a afirmat Cristocea, care ieri a efectuat cu lotul stelist vizita medicala, la Institutul National de Medicina Sportiva.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS