11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFarul tinteste Cupa României

Farul tinteste Cupa României

Dupa ce neamtul Wolfgang Frank s-a razgândit inainte de Revelion, spunând ca nu va mai veni la Farul Constanta, „marinarii“ s-au trezit fara antrenor cu zece zile inainte de reunirea lotului, asa ca au apelat din nou la Lucian Marinof, tehnicianul cu care au terminat turul. Acesta a si anuntat obiectivul formatiei sale pe 2006, câstigarea Cupei României.


„La inceputul fiecarui an trebuie sa-ti fixezi un obiectiv nu numai in fotbal, ci si in viata. Iar obiectivul nostru este in acest an câstigarea Cupei României. Toti jucatorii au fost de acord cu el. Este o sansa pentru ei. Am simtit ca vor sa câstige trofeul si sa-si ia revansa dupa finala pierduta anul trecut cu Dinamo. Dar totul depinde de ei si de aceasta perioada de pregatire“, a explicat Marinof.


Referitor la posibilitatea ca antrenorul sârb Momcilo Vukotici, fostul selectioner al echipei nationale a Ciprului, sa fie instalat antrenor principal la formatia constanteana, Marinof a afirmat: „Eu consider ca ar fi o colaborare benefica, o experienta in plus. Avem de invatat de la un antrenor care a condus doua echipe nationale si consider ca ar fi cea mai buna alegere pentru Farul“.


Dupa plecarea mijlocasului Vasilica Cristocea la Steaua, in lotul „rechinilor“ au fost adusi doi jucatori noi: fundasul Decebal Gheara (27 de ani), liber de contract, care a evoluat ultima data in liga doua din Grecia, la formatia Panaithiki, si mijlocasul Mircea Stefan (20 de ani) de la divizionara C Dunarea Calarasi, aflat in probe.


In semifinalele Cupei României, Farul va intâlni, pe 22 martie, pe FC National, returul fiind programat pe 19 aprilie. Pentru celalalt loc din finala se bat Rapid si Petrolul Ploiesti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS