19 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Baciul“ sta cu ochii pe FRF

„Baciul“ sta cu ochii pe FRF

Intors din vacanta de Sarbatori petrecuta in Austria alaturi de Hagi si Dan Petrescu, Gica Popescu nu va poposi prea mult in tara, el urmând sa participe mâine la un meci de binefacere care va avea loc pe stadionul „Ellis Park“, din Johannesburg (Africa de Sud), intre doua echipe formate din jucatori legendari din Africa si Europa. „M-am antrenat acum in vacanta si sper sa fac fata. Este un meci cu fosti jucatori de mare valoare si sper sa ma ridic la nivelul optim de pregatire, pentru ca nu am mai jucat de mult“, a precizat Popescu.


„Baciul“ a specificat ca va sta in acest an cu ochii pe activitatea Federatiei Române de Fotbal, pentru a vedea daca Mircea Sandu isi va respecta promisiunile din campanie. Intrebat ce parere are despre modul in care si-au inceput misiunea la FRF fosii sai coechipieri de la echipa nationala, Lupescu, Prunea, Belodedici si Prodan, Gica Popescu a raspuns: „Eu cred ca nu au inceput deocamdata. S-a vorbit despre o strategie, dar nu am vazut nimic pâna acum. Sunt inca in vacanta, insa am spus ca ii voi urmari indeaproape“.


Fostul impresar a mai spus ca in România sunt prea putini antrenori valorosi, lucru demonstrat de rezultatele bune obtinute de tehnicienii straini care vin sa lucreze in Divizia A. „Eu cred ca una dintre marile probleme ale fotbalului românesc este lipsa antrenorilor valorosi. Nu avem atât de multi câti ar trebui. Atâta timp cât vin antrenori din strainatate, care nu sunt de prima mâna, si obtin rezultate extraordinare, inseamna ca avem o problema serioasa“, a incheiat Popescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII