15.5 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportVlade Divac va participa la Raliul Dakar

Vlade Divac va participa la Raliul Dakar

Presa sârba a informat ieri ca fostul jucator din NBA Vlade Divac va participa la editia de anul viitor a Raliului Dakar, la sectiunea camioane. Informatia a fost confirmata de fratele fostului jucator din campionatul profesionist american de baschet, Ivica Divac. „A vrut sa participe si la editia din 2006, dar a intârziat 15 zile cu inscrierea“, a spus Ivica Divac.


Fostul baschetbalist, care si-a incheiat cariera in NBA in 2005, este tentat sa se inscrie la editia de anul viitor a raliului la volanul unui Kamaz, un camion de productie rusa. Presa sârba a facut referiri si la actiunile umanitare la care a participat Divac in 2005, tot la volanul unui camion, cu care a transportat ajutoare pentru victimele uraganului Katrina.


Divac va implini 38 de ani pe 3 februarie. El a avut o cariera de 16 ani in NBA, unde a evoluat, incepând cu 1989, la echipele LA Lakers, Charlotte Hornets si Sacramento Kings. Divac a revenit in Serbia anul trecut, dar a anuntat ca va continua sa colaboreze cu staff-ul tehnic al echipei Sacramento Kings.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS