15.6 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024

Se cern valorile

Cea de-a doua etapa a Memorialului „Florin Berceanu“ a fost echilibrata, cele 12 combatante inscrise in competitie luptând din greu pentru a cunoaste succesul. Surprizele nu au incetat sa apara, lidera Diviziei D, Avântul Isalnita, pierzând in fata celor de la Recolta Ostroveni, cu scorul de 2-4, dupa o partida foarte disputata, savurata din plin de publicul spectator. FC Caracal si-a adjudecat prima victorie din aceasta competitie, spulberând cu 6-2 pe Real XXM, desprinderea divizionarei B consemnându-se in partea a doua a intâlnirii.


Cel mai spectaculos si mai echilibrat joc de ieri a fost cel dintre „satelitul“ Universitatii si CFR Petrolul, divizionara judeteana obtinând victoria in ultimele doua minute, spre disperarea oficialilor alb-albastri prezenti la meci. Primavara a punctat prin I. Mândra (’19, ’32) si Papala (29), replica „ceferistilor“ venind de la Cimpoieru (’22) si N. Luta (’30, ’37, ’38).


Iata si rezultatele celorlalte partide ale etapei a doua: CS Armata – Tudival 3-2, Gaz Metan Pielesti – Energoconstructia 4-5, Petrom Chimia – Barcelona 2-1. Astazi, cu incepere de la ora 13.00, vor avea loc meciurile din runda a treia, dupa urmatorul program: Petrom Chimia – CS Armata, Gaz Metan Pielesti – Stiinta „U“ Craiova, Recolta Ostroveni – Tudival, Energoconstructia – Real XXM, Barcelona – Avântul Isalnita, FC Caracal – CFR Petrolul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS