23.2 C
Craiova
joi, 6 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportSzilveszter si-a „sifonat“ motocicleta

Szilveszter si-a „sifonat“ motocicleta

Speciala dintre localitatile marocane Nador si Er Rachidia l-a pus pe Zsolt Szilveszter (foto), singurul reprezentant al României la Raliul Dakar, in contact cu partea africana a traseului. Dupa 314 kilometri in Maroc, pilotul român a ajuns in Er Rachidia pe locul 84, dupa ce a suferit si un mic accident, in urma caruia motocicleta sa a iesit usor „sifonata“.


„Am avut o cazatura, insa nu am nimic, mai mult motorul s-a sifonat putin, fiind deja reparat. Slava Domnului, sunt mecanici destui si e asa de placut fiindca te poti odihni in timp ce ei lucreaza. Asta e ceva deosebit pentru mine. Marti (ieri – n.r.) va fi iarasi o zi de «pauza», voi schimba cauciucurile si voi incerca sa fac tot ceea ce pot. Adevarul este ca nu vreau sa merg mai repede decât am mers luni, pentru ca deja treaba incepe sa devina periculoasa. Toata lumea spune ca luni a fost cea mai dificila zi. Am fost si putin suparat, deoarece am pierdut peste cinci minute cu un accidentat, pe care l-am ajutat, in rest totul este OK“, a afirmat Szolt Szilveszter dupa prima zi in Africa.


Ieri, caravana s-a deplasat de la Er Rachidia la Ouarzazate, parcurgând cea de-a doua zi de teritoriu marocan, „speciala“ masurând 386 de kilometri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS