7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportOferta refuzata pentru „Micul Balaci“

Oferta refuzata pentru „Micul Balaci“

Andrei Ionescu a revenit in Banie si sunt sanse foarte mici ca acesta sa ajunga curând la gruparea olandeza, care a oferit doar 1,5 milioane de euro.


Dupa doua saptamâni de pregatire sub comanda lui Guus Hiddink, Andrei Ionescu a luat vacanta. A mai ramas câteva zile la Eindhoven pentru a-si vizita prietenii si fostii colegi de scoala, dupa care, marti, a revenit la Craiova, urmând sa treaca in noul an alaturi de familie, fiind invitat de niste prieteni la Negresti-Oas. In ceea ce priveste transferul sau la PSV Eindhoven, acesta nu s-a materializat. Jucatorul, care oricum nu se poate transfera pâna la vara, a avut ceva probleme medicale in timpul celor doua saptamâni cât s-a aflat sub observatie, dar, cel mai important, olandezii nu au reusit sa-l convinga la pret pe Adrian Mititelu, care dorea cel putin trei milioane de euro pentru fotbalist.


Oficiali ai gruparii oltene sustineau ieri ca PSV Eindhoven a trimis pe adresa clubului Universitatea o oferta de 1,5 milioane de euro pentru Andrei Ionescu. Patronul Stiintei, Adrian Mititelu, a recunoscut ca a primit o oferta de la olandezi. Acesta nu a vrut sa dea cifre, dar a declarat ca „oferta a fost mult sub asteptarile noastre, asa ca le-am transmis celor de la PSV ca jucatorul este netransferabil“.


Chiar daca transferul lui Andrei Ionescu nu a reusit, deocamdata, relatiile dintre PSV Eindhoven si Universitatea Craiova ramân cordiale, colaborarea intre cele doua cluburi continuând si in anul care urmeaza. Astfel, a ramas stabilita vizita pe care Adi Popa, directorul de marketing al Universitatii, urmeaza sa o faca in Olanda la inceputul lunii ianuarie. Tot atunci va pleca la Eindhoven si jucatorul Mihai Dina, care va urma un program de recuperare sub indrumarea unui fizioterapeut olandez.


Koopman nu mai vine


Anuntat la un moment dat ca sigur la Universitatea Craiova, antrenorul Marin Koopman a refuzat sa semneze cu echipa din Banie. Surse din cadrul clubului oltean sustin ca olandezul a pus prea multe conditii, cerând un salariu mai mare decât antrenorul principal Ovidiu Stinga. Koopman ceruse 35.000 de euro pâna la vara, plus prima de obiectiv intreaga, adica inca 10.000 de euro. La acestea se adaugau primele de victorii si un apartament si masina de serviciu pe toata perioada in care urma sa ramâna in Banie. In aceste conditii, Koopman nu va mai ajunge in Banie, fapt confirmat ieri chiar de patronul Stiintei, Adrian Mititelu, care i-a gasit insa alta scuza olandezului. „Nu cred ca va mai veni, pentru ca am inteles ca ar avea o oferta mai buna din Arabia Saudita. Noi i-am spus conditiile pe care i le putem oferi la Craiova. E dreptul sau sa aleaga“.


„Satelitul“ se antreneaza pe plan local


Aflat in vacanta in Teneriffe, antrenorul Ovidiu Stinga este asteptat la Craiova la mijlocul lunii ianuarie pentru a stabili lotul largit al echipei mari, dar si pentru a stabili ce jucatori merg la „satelit“ si programul pe care echipa a doua a Stiintei il va urma in perioada intercompetitionala. Aproape sigur, echipa pregatita de George Bita va ramâne in Craiova, urmând sa efectueze un stagiu de pregatire centralizat la cantonamentul din Lunca Jiului. Dupa ce Stefan Stoica a refuzat sa preia „satelitul“, Adrian Mititelu vrea sa-i gaseasca alt ajutor lui George Bita, pentru a salva echipa de la retrogradare. Mai mult, patronul Stiintei a anuntat ieri ca din vara vrea sa aduca un antrenor cu nume la echipa a doua, care sa aiba ca obiectiv promovarea echipei in Divizia B.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS