29.6 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„N-am semnat si n-am decis absolut nimic!“

„N-am semnat si n-am decis absolut nimic!“

De câteva zile, anumite ziare pretind ca Ilie Balaci ar fi actionar la FC Caracal, desi fostul fotbalist de legenda al „Craiovei Maxima“ a declarat ca a primit doar o oferta din partea lui Stefan (George) Ilinca, actionarul principal al gruparii din „Orasul Minunilor“, de a i se alatura ca partener.


– De vreo doua zile se scrie ca ati fi patron de club, FC Caracal. Este adevarat?


– Nu-i nimic adevarat! Nu stiu cine inventeaza si de ce. Cum v-am spus si in ultimul dialog avut in urma cu vreo saptamâna, n-am decis absolut nimic despre implicarea mea financiara la FC Caracal si nici n-am discutat cu nimeni despre acest subiect. Sunt total surprins de aceste informatii din presa, mai ales ca n-am confirmat nimanui. Probabil ca in aceasta vacanta nu mai sunt subiecte.


„Nu m-am documentat inca in legatura cu FC Caracal“


– Urmeaza sa mai discutati cu Ilinca si sa decideti?


– Eu cu George pot sa discut in orice moment, dar acum nu este timp pentru asa ceva. Daca amân decizia? Deocamdata, cum spuneam, nu este nimic clarificat. Nu m-am documentat inca asupra tuturor problemelor de la FC Caracal.


– Pareati interesat, la un moment dat, de implicarea financiara la FC Caracal, ca actionar…


– Repet pentru a nu stiu câta oara ca doar am fost intrebat de George Ilinca daca m-ar interesa sa devin partener cu el in afacerea FC Caracal. I-am spus ca da, ca este o chestie tentanta, dar ramâne sa discutam in amanunt. Si pâna acum (ieri la prânz – n.r.) n-am discutat concret. Ideea ar fi ca eu cu George sa fim, ca actionari, egali in procente, alaturi de Consiliul Local Caracal. Nici nu stiu câte procente detine primaria s.a.m.d. Iar in acest moment, repet, nu se pune problema de semnatura. Avem timp pentru asta. Daca ajungem la un consens, intre mine si George Ilinca ar putea exista o colaborare la FC Caracal si doar in baza unui acord verbal, ca intre doi oameni de onoare, care se cunosc si se respecta.


„Trica nu are probleme la Maccabi Tel-Aviv“


– Ce face Trica? Am citit ca n-ar mai fi dorit la Maccabi Tel-Aviv…


– Eugen este la echipa, este sub contract cu Maccabi, iar sâmbata, daca nu ma insel, are meci. Am vorbit la telefon cu Eugen si el mi-a spus ca nu sunt probleme, asa cum s-a scris printr-un ziar din România. Noul antrenor al echipei Maccabi Tel-Aviv, Ton Caanen, a venit de la o echipa careia Trica i-a marcat, in doua meciuri, patru goluri si m-as mira ca acest antrenor sa-l indeparteze din lot pe Eugen… Poate ca persoanele de la conducerea clubului ar vrea sa-l vânda pe Trica, asta-i alta problema. Eugen mai are un an si jumatate din contract si atunci ar trebui sa-i achite contractul. Mi-e greu sa cred ca finantatorii clubului arunca niste bani aiurea, vreo 400.000 de dolari, lui Trica si cartea verde in mâna.


– Unde petreceti Revelionul?


– La Craiova, evident! La Bucuresti petrec copiii, cu prietenii lor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU