13.4 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBuilding Vânju Mare, pe primul loc

Building Vânju Mare, pe primul loc

Armata Craiova nu a reusit sa treaca de Dunarea Calafat, meciul incheindu-se la egalitate, scor 1-1. Elevii lui Mugurel Gusatu au incheiat turul de campionat pe locul doi si se anunta o iarna agitata in Valea Fetii, fiind nevoie de câtiva jucatori de valoare pentru ca echipa din Banie sa poata spera la un retur fara probleme si la realizarea obiectivului propus, promovarea in Divizia B.


In urma rezultatelor inregistrate ieri, Building Vânju Mare a trecut pe locul intâi, invingând fara probleme Oltul Slatina (scor 2-0).


Nesansa le-a urmarit si pe celelalte grupari din Craiova, atât Universitatea II, cât si „GP“ Craiova, formatii care au evoluat acasa, pierzând partidele sustinute ieri. Chimia Craiova a evoluat in deplasare si a cedat la limita in fata celor de la Progresul Corabia.


Din cauza terenurilor devenite impracticabile in urma precipitatiilor cazute in ultimele zile, meciurile Arsenal Motru – Alprom Slatina si FC Olt Scornicesti – Acromec Simian nu s-au disputat, acestea urmând sa fie reprogramate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS