14.5 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportStinga, calcat pe „bataturi“

Stinga, calcat pe „bataturi“

La finele intâlnirii de la Vâlcea, tehnicianul gazdelor l-a suparat rau pe Ovidiu Stinga afirmând ca echipa sa ar fi trebuit sa câstige. „Olandezul“ a raspuns pentru prima data provocarilor, ironizându-si rivalul pentru declaratia facuta.


In Zavoi, in afara disputei de pe teren, a mai avut loc si un duel al antrenorilor. Adrian Furnica si Ovidiu Stinga s-au contrat si la finalul partidei, când a trebuit sa-si exprime parerile despre joc. Antrenorul Universitatii a raspuns in stilu-i caracteristic tuturor intrebarilor, modest si obiectiv, fara sa atace in vreun fel CSM Vâlcea. Stinga a „disecat“ evolutia elevilor sai, exprimându-si totodata regretul in ceea ce priveste rezultatul final, afirmând ca nu a reflectat asupra celor petrecute pe teren.


In ciuda diplomatiei demonstrate, in nenumarate rânduri, de Ovidiu Stinga, omologul sau Adrian Furnica s-a aflat la polul opus. Antrenorul vâlcenilor a declarat ca echipa sa a fost dezavantajata de terenul mocirlos, in opinia sa acesta fiind singurul factor care s-a opus succesului. Si asta pentru ca jucatorii sai sunt tehnici si de viteza. In rest, echipa a jucat bine si a pus mari probleme liderei. „Calitatea terenului nu ne-a pus in valoare, pentru ca noi avem jucatori foarte tehnici si de explozie. Nu am reusit sa combinam. Dar si asa am pus destule probleme“, a spus Furnica, stârnind zâmbete ironice in sala de conferinte.


Stinga incepuse deja sa dea semne de nervozitate, pe fata sa citindu-se nedumerirea vizavi de insinuarile celui de lânga el, insa a „ciulit“ urechile asteptând sa vada daca vor continua sa apara „perlele“. Si au aparut.


„Olandezul“ a cedat nervos


Pe Stinga l-au lasat nervii in momentul in care Adrian Furnica a afirmat ca echipa sa ar fi meritat sa cistige, pentru ca a avut destule oportunitati de a-si ingenunchea adversarul, insa a avut ghinion. „Am avut destule oportunitati sa transam rezultatul in favoarea noastra, dar lipsa de concentrare si ghinionul s-au opus victoriei. Ar fi trebuit sa invingem, dar asta este“, a spus Furnica, moment in care „olandezul“ a intervenit, contrându-l dur pe antrenorul gazdelor. „Haideti, domnule, cum puteti spune asta. De-abia ati iesit din propria jumatate de teren in repriza a doua. Ati vazut alt meci?“, a replicat Stinga, intentionând sa paraseasca locatia.


Furnica a fost „strivit“


Atitudinea lui Ovidiu Stinga s-a schimbat apoi vizibil. Apelând la un zâmbet fals, „veteranul“ Universitatii si-a ironizat omologul in limita bunului simt. „Vad ca va pricepeti foarte bine la fotbal… Nu va suparati pe mine, dar unde ati jucat, pentru ca eu nu am auzit de dumneavoastra. La fotbalul mic, nu?“, a intrebat Stinga, fiind convins ca va primi un raspuns afirmativ. „Nu, domn’e, am jucat pe prima scena“, a replicat Furnica, prins in coltul „ringului“. Antrenorul alb-albastrilor a intervenit, nelasându-i nici o sansa adversarului sau: „Se poate… dar eu tot nu am auzit de dumneavoastra. Va cred pe cuvânt“. „Olandezul“ a parasit incaperea bombanind la cele auzite, in timp ce Adrian Furnica se uita lung dupa cel care il lasase fara replica.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS