17.8 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Nasul“ reincarcat

„Nasul“ reincarcat

„Baciul“ a acuzat „caracatita“ din fotbalul românesc si a anuntat ca va candida si la urmatoarele alegeri pentru presedintia Federatiei Române de Fotbal.


Mult asteptatele alegeri la functia de presedinte a Federatiei Române de Fotbal nu au adus nimic nou, Adunarea Generala a LPF, intrunita ieri, votând pentru mentinerea lui Mircea Sandu in fruntea fotbalului românesc. Sandu a primit 187 de voturi, in timp ce contracandidatul sau, Gica Popescu, a intrunit 102 sufragii, un vot fiind anulat.


Imediat dupa ce a aflat ca va ramâne la sefia FRF inca patru ani, „Nasul“ a precizat ca il asteapta pe Popescu sa i se alature: „Sper ca Gica sa nu fie dezamagit ca a pierdut aceasta lupta si as vrea sa stie ca o sa-l primesc la mine in birou de fiecare data când are nevoie de ajutor.“ „Baciul“ nu a inghitit insa oferta si a subliniat ca isi va depune candidatura si la urmatoarele alegeri. „Mircea Sandu nu va prinde urmatorul mandat, este un sentiment al meu. Am pierdut o batalie, nu si razboiul, dar nu am fost invins pe teren, ci in culise. Am simtit acest lucru atât in teritoriu, cât si aseara, la Mogosoaia. Inca de aseara am inteles care va fi votul de astazi (ieri – n.r.). Ceea ce se intâmpla in fotbalul românesc este o caracatita cu capul in Bucuresti si tentaculele in tara“, a mentionat fostul international, care a anuntat ca va ramâne in fotbal pentru „a le demonstra celor care l-au ales pe Sandu, prin programele pe care le voi avea in viitor, ca s-au inselat“.


Au revenit „Pinalti“ si Padureanu


Adunarea Generala a FRF a aprobat ca mandatul lui Mircea Sandu sa expire pe 30 aprilie 2010. De obicei, mandatul unui presedinte este de patru ani, dar „Nasul“ va ramâne la sefia federatiei cinci luni in plus.


Totodata, presedintele formatiei Ceahlaul Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, a fost ales in Comitetul Executiv, urmând sa fie reprezentantul cluburilor din Divizia B. Din partea Diviziei A, delegati in Comitetul Executiv au fost desemnati Valeriu Argaseala (Steaua) si Jean Padureanu (Gloria), ultimul in detrimentul lui Ioan Becali. Constantin Anghelache l-a detronat pe Gheorghe Chivorchian, acesta urmând sa reprezinte Divizia C.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS