19.5 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Nici nu ma gindesc sa pierd la Cluj“

„Nici nu ma gindesc sa pierd la Cluj“

Dupa ce si-a trecut in cont primele puncte in Divizia A, in urma cu o saptamina, echipa Pandurii vrea continuitate si isi propune sa vina neinvinsa din orasul de la poalele Feleacului. „Clujul a cistigat cam multe meciuri, e timpul sa piarda“, anticipeaza antrenorul Viorel Hizo, care si-a pregatit elevii mental si fizic pentru duelul cu elevii lui Munteanu. „Le-am spus inca de duminica celor care vor intra pe teren ca nici nu ma gindesc sa pierd acest joc la Cluj. Trebuie sa inteleaga mesajul meu, toate antrenamentele le-am condus in aceasta saptamina numai sub presiune si cu adversitate, in ideea de a rezolva problema jocului de la Cluj. CFR este o echipa foarte agresiva, cu pregatire fizica buna si daca vrei sa faci fata, trebuie sa te pregatesti foarte bine. Sper sa acumulam puncte in continuare“, a afirmat tehnicianul „pandurilor“.


Pandurii trebuie sa demonstreze ca si poate sa reziste pe terenul unde forte ale fotbalului european s-au inclinat in aceasta vara. Gruparea gorjeana acuza numeroase probleme de efectiv si de forma sportiva. Patru dintre titularii din meciul cu Gloria Bistrita au probleme medicale, lui Perisic aparindu-i ganglioni inghinali din cauza terenurilor moi, Nita are un hematom pe muschi si are nevoie de sapte zile de tratament, Stefan are o contuzie pe glezna si s-a pregatit la 50 la suta din capacitate, iar Vancea risca sa ramina in afara lotului pentru acest meci, din cauza unor probleme medicale. Desi dispune de patru portari, tehnicianul Viorel Hizo este nemultumit de toti, iar alegerea unuia dintre ei in meciul de la Cluj ii da mari batai de cap.


„Ii iau in lot pe toti patru, plus portarul de la Hotelul Parc. Avem probleme mari la nivelul portarilor. Daca adunam calitatile tuturor, am face un portar foarte bun. Avem un goal-keeper bun de linia portii, unul care iese din poarta indiferent daca este bine sau nu, avem unul care iese, dar scapa mingile, si unul care apara la Rovinari, iar eu o sa am mare incredere in el. Pentru meciul cu CFR imi este greu sa iau o decizie“, s-a plins „Dulaul“.


Nu pleaca de la Pandurii


In aceasta saptamina s-au facut diverse speculatii, ca Viorel Hizo ar fi tehnicianul care-l va inlocui pe Razvan Lucescu la Rapid. „Dulaul“ a dorit sa puna capat acestor zvonuri si sa confirme ca va ramine la Tirgu Jiu, unde spera sa duca la bun sfirsit munca pe care a inceput-o. „Eu va asigur ca nu voi pleca de la Tirgu Jiu. Indiferent ce se intimpla, nu voi pleca de la Pandurii. Vreau sa vad daca pot sa scap aceasta echipa. Daca nu credeam, nu veneam. Putem sa reusim. Este o lupta grea. Ma lupt eu cu mine. Si familia mea spune ca nu sint sanatos. Am avut doua oferte inainte, unde sa ma duc sa stau linistit, pe bani mai multi si nu m-am dus. Am venit aici unde imi este greu, dar eu cred in mine. Cred in ceea ce am facut pina acum, fiindca am depasit un prag de pregatire. Jucatorilor nu li se mai pare ca este foarte greu, deja incep sa vina cu alta placere la stadion. Pina acum veneau cum venea mielul la taiat. S-a terminat cu vaitaturile in fata mea. Probabil pe la colturi mai pling. In general, jucatorii care nu joaca se pling. Nu ma intereseaza de nimeni nimic, nu am nici un fel de legatura cu nici un jucator. Asta imi este directia, drept“, a sustinut Hizo.


Augustus Constantin ii „fluiera“ pe gorjeni


„Pandurii“ se reintilnesc cu „centralul“ Augustus Constantin dupa doua etape, vilceanul conducind la centru si jocul din „Giulesti“, cu Rapid, pierdut de gorjeni, scor 0-3. Pe stadionul „CFR“, Constantin va fi ajutat de asistentii Cristian Nica (Ploiesti) si Florin Stanescu (Bucuresti), rezerva fiind desemnat Florin Marcu, din Oradea. Observatorii jocului CFR Cluj – Pandurii sint Viorel Boit (Timisoara), pentru organizare, si Ioan Igna (Timisoara), pentru arbitraj.


„Pandurii“ aduc atacant nigerian


Dupa meciul de la Cluj va sosi in probe la Pandurii un atacant nigerian de 20 de ani, Femi Opabunmi, care a evoluat la Campionatul Mondial din Japonia si Coreea de Sud cu nationala tarii sale. Opabunmi este propus de impresarul Simic Nebojsa, care l-a adus la gruparea gorjeana si pe fundasul Dragan Perisic. Nigerianul a evoluat din 2001 la Grasshoppers Zürich, in perioada 2004-2005 a jucat la Hapoel Ber Sheva, iar ultima data in liga secunda din Franta, la Niort, formatia care intre timp s-a desfiintat, atacantul nigerian devenind liber de contract.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS