22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGeneralul „defileaza“ prin Asia

Generalul „defileaza“ prin Asia

Formatia saudita Al-Ittihad, pregatita de Anghel Iordanescu (foto), este ca si calificata in finala Ligii Campionilor Asiei, dupa victoria categorica, 5-0, obtinuta miercuri seara, in Coreea de Sud, in fata celor de la Busan I’Park, in cadrul primei manse a semifinalelor competitiei. Rezultatul l-a surprins pina si pe general, care a declarat ca nu se astepta ca elevii sai sa cistige la un asemenea scor. „Cind am sosit in Coreea de Sud nu ne asteptam la un asemenea scor, doream doar un rezultat pozitiv. Dupa 45 de minute de joc, cind scorul era egal, 0-0, nimeni nu se mai astepta sa inscriem de cinci ori“, a afirmat fostul selectioner al României.


Iordanescu a laudat prestatia jucatorilor sai in repriza secunda, pe care au dominat-o cu autoritate. „Ne-am respectat prea mult adversarii in prima repriza si am reusit un joc mult mai bun dupa pauza. Ne-am asigurat un avantaj important in vederea mansei secunde“, a adaugat antrenorul român, care l-a inlocuit, in luna aprilie, pe croatul Luka Peruzovic la conducerea tehnica a gruparii Al-Ittihad.


Succesul obtinut de Al-Ittihad in Coreea de Sud vine la citeva zile dupa victoria cu 7-2 inregistrata de elevii lui Anghel Iordanescu in fata formatiei ex-dinamovistului Ionel Danciulescu, Shandong Luneng, in sferturile de finala ale competitiei. Echipa din Arabia Saudita, detinatoarea trofeului, va juca, dupa toate probabilitatile, in ultimul act al Ligii Campionilor Asiei cu formatia Al-Ain, din Emiratele Arabe Unite, care s-a impus cu 6-0 in fata chinezilor de la Shenzhen, in cealalta semifinala.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS