20.1 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Diavolii“, la un pas de esec

„Diavolii“, la un pas de esec

Milanul lui Berlusconi venise la Gelsenkirchen dupa o victorie care sa-i faciliteze accederea in optimi, insa s-a aflat la un pas de esec. A avut de doua ori avantaj, dar Schalke a egalat de fiecare data, dupa o disputa bogata in ocazii de poarta. Spectacolul de pe „Auf Schalke“ a inceput din secunda 22, cind Seedorf a sutat plasat de la 20 de metri, prinzindu-l nepregatit pe Rost, dar bucuria milaneza nu a durat mult. Pentru trei minute, Larsen a scapat de marcajul lui Kaladze si a egalat cu capul, iar disputa s-a incins. Gazdele au creat o presiune constanta asupra italienilor, nevoiti sa mizeze doar pe contraatac.


Rossonerii au avut sansa la bara lui Kuranyi, insa pina la urma au marcat cum doar ei stiu sa o faca. „Veteranul“ Maldini a urcat in atac si a centrat perfect pentru Sevcenko, ucraineanul neiertindu-l pe Rost (’59). Nou-intratul Hamit Altintop a facut insa dreptate, turcul prinzind un sut senzational de la 30 de metri cu care l-a lasat spectator pe Dida. Portarul brazilian s-a revansat pe final, cind a pastrat remiza cu doua parade salutare.


„Am scos un rezultat bun intr-o deplasare dificila. Echipa a facut reale progrese si sint multumit“, a spus dupa meci Ancelotti, care a taxat insa jocul dur al danezului Poulsen, care l-a controlat permanent la picioare pe Kaka, mai ales cind arbitrul era cu spatele. „Acum il inteleg pe Totti, care l-a scuipat pe Poulsen la Euro 2004. Cred ca merita acest lucru“, a adaugat tehnicianul milanezilor.


Fener a facut instructie cu PSV


La Istanbul, in celalalt meci al grupei E, campioana Turciei, Fenerbahce, a facut instructie cu semifinalista editiei trecute a competitiei, PSV Eindhoven. Echipa lui Daum a prins o zi de gratie si nu le-a lasat nici o sansa olandezilor, nevoiti sa joace o repriza in inferioritate numerica. Guus Hiddink a asteptat degeaba sa revina golgheterul sau, Vennegoor of Hesselink, pentru ca eforturile care s-au facut pentru refacerea sa s-au spulberat inainte de pauza, cind atacantul a vazut al doilea galben pentru o tinere de tricou si a fost eliminat (’45).


In acel moment, Fener conducea cu 1-0, dupa penaltiul transformat de brazilianul Alex (’40). Turcii au fost la putere si in partea secunda, cind au mai inscris de doua ori, la capatul a doua faze de efect, prin acelasi Alex (’68) si prin mijlocasul adus de la Juventus, Appiah, in prelungirile partidei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS