8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Sint gata sa sar in tren din mers“

„Sint gata sa sar in tren din mers“

Dupa patru etape, Armata Craiova se afla pe primul loc in clasamentul seriei a 5-a a Diviziei C, fara sa cunoasca infringerea in acest debut de campionat. Meritul acestui parcurs apartine jucatorilor craioveni, dar si antrenorului Mugurel Gusatu, care, desi este si jucator in echipa „militara“, a fost nevoit sa ramina pe banca, pentru a lasa fotbalistii tineri sa se exprime.


– Mugurel, care este reteta reusitelor?


– Nu este vorba de o reteta speciala. Tratam toate meciurile la victorie, jucam serios si se mai intimpla sa si cistigam.


– Se intimpla cam des. Pina acum ati strins patru victorii din tot atitea meciuri…


– Asa este si ma bucur ca am reusit sa ajungem pe primul loc in clasament, chiar daca nu avem conditii deosebite.


– Tocmai voiam sa te intreb daca v-ati ales ca obiectiv promovarea?


– A, nu! Nu se poate vorbi de asa ceva. Nu sint conditii ca sa ne propunem sa jucam in Divizia B.


– Ce veti face daca veti obtine victorii in continuare?


– Nu ma intrebati pe mine asta. Intrebati-i pe conducatori! Datoria noastra este sa jucam bine si sa cistigam meciurile in teren. Va fi meritul jucatorilor daca vom reusi sa ne mentinem pe primul loc. In acest mod va creste si cota lor, iar conducerea va fi obligata sa le creeze conditii pentru a spera la un esalon superior. Alte metode nu avem.


– In ultima vreme n-ai mai jucat. De ce?


– Pai nu mai am loc. Asa este cind ai concurenta. Tinerii m-au scos din echipa si nu pot sa las pe nici unul pe banca pentru ca joaca bine. Va asigur insa ca ma pregatesc in continuare si sint gata sa sar in tren din mers, cum se spune.


– De meciul cu Arsenal Motru ce zici?


– Stiu ca au venit mai tirziu in campionat cei din Motru, pentru ca au luat locul CFR-ului. Au inceput slab sezonul, dar tocmai aceste meciuri, cu outsiderii, sint delicate si trebuie sa evitam orice surpriza.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS