16.7 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMititelu are voie pe „Oblemenco“ doar doi ani

Mititelu are voie pe „Oblemenco“ doar doi ani

CL Craiova nu a fost de acord cu pretentiile lui Adrian Mititelu de a obtine concesiunea stadionului pe o perioada de 20 de ani


Consiliul Local (CL) Craiova a aprobat in cadrul sedintei ordinare de marti rezilierea contractului de inchiriere cu SC FOTBAL CLUB „Universitatea“ SA Craiova, pentru sediul clubului din Unirii 86. Suprafata de aproape 600 de metri patrati din aceasta locatie fusese inchiriata de societate in 2002, atunci cind Dinel Staicu a preluat echipa de fotbal. Dupa ce gruparea alb-albastra a trecut in proprietatea lui Adrian Mititelu, noul patron a anuntat ca nu mai doreste acest spatiu, pentru ca va muta sediul clubului in incinta New York Cafe. De asemenea, consilierii municipali au adoptat marti o hotarire prin care schimba titularul de contract pentru concesiunea stadionului „Ion Oblemenco“ pe noua societate care administreaza clubul, SC UNIVSTIINTA FOTBAL SA Craiova.


In rest, consilierii au pastrat aproape neschimbata forma contractului semnat cu Dinel Staicu, Adrian Mititelu urmind sa plateasca primariei o redeventa anuala de 100 de milioane de lei. Pentru ca durata contractului este de doar doi ani, intelegerea poate fi reziliata in cazul in care clubul nu plateste prima rata. CL Craiova nu a fost de acord cu propunerea lui Mititelu de a-i da stadionul in concesiune timp de 20 de ani. Ca sa accepte concesiunea, patronul Universitatii le promisese consilierilor investitii de 30 de miliarde de lei in baza sportiva, pina in 2007.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS