24 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Echipa Pandurii are fata de Divizia A“

„Echipa Pandurii are fata de Divizia A“

Echipa Pandurii avea nevoie de victorie ca de aer in meciul cu Bistrita, iar capitanul Vintilescu a iesit la rampa atunci cind era mai mare nevoie de el. A marcat in minutele de prelungire cel mai important gol al carierei sale, unicul reusit in prelungirile unui meci, gol care ii mentine in viata pe „panduri“, acestia putind spera la salvarea de la retrogradare.


„Ma bucur enorm ca am inscris golul victoriei si chiar discutam cu baietii ca noi am pierdut mai multe meciuri in ultimele minute si ne intrebam cind va veni ziua cind o sa cistigam si noi in minutul 90 si iata ca a venit. Cred ca am cistigat meritat si diferenta dintre jocul practicat de noi si cei de la Bistrita nu este reflectata in diferenta de goluri. Pentru ca noi trebuia sa cistigam la o diferenta de doua sau trei goluri“, a spus Vintilescu.


Atacantul „pandur“ este convins ca echipa la care activeaza merita sa joace in primul esalon: „Echipa Pandurii are fata de Divizia A. Pe ce loc va ajunge ramine de vazut, dar de primul esalon sint convins ca avem fata, chiar daca am avut un debut mai slab in campionat“.


„Finala“ cu Gloria Bistrita a avut doua reprize distincte. In prima „pandurii“ au jucat cu teama, iar in cea de-a doua elevii lui Hizo s-au aruncat cu furie asupra adversarei, incercind sa demonstreze ca pot indeplini obiectivul, mentinerea in Divizia A. „Pentru noi, fiecare meci este o finala, dar nu as considera ca este vorba de frica de retrogradare. Va dati seama ca toti ne gindim sa nu retrogradam si ne uitam la clasament cu gindul sa evadam din zona periculoasa. Dar nu as numi asta frica. Ne gindim numai la obiectiv, dar nu cu frica, ci cu speranta“, a spus golgheterul gorjenilor, care a marcat doua goluri in acest sezon.


Vintilescu a dedicat golul victoriei suporterilor „care au venit la meci si au stat in ploaie sa ne incurajeze“: „La 0-1 am fost si noi descumpaniti pe teren. Din ce se jucase pina in acel minut, nimic nu prevestea golul Bistritei, pentru ca nu ajunsesera la poarta. Dar in momentul acela aveam nevoie de un public cu totul altfel. Dar a durat putin acest moment greu si publicul a revenit la o atitudine mai buna spre finalul meciului, cind suporterii au fost senzationali si ne-au purtat spre victorie“.


„Soare“, cum este alintat Vintilescu de coechipieri, are vie in minte faza golului descatusarii: „Am primit o pasa de la Dorin Radoi si am facut o preluare dificila cu coapsa, cu piciorul drept, si am sutat cu stingul. Cred ca am pus toata ura mea in acel sut, mai ales ca mai avusesem citeva ocazii si nu reusisem sa marchez. Mai fusese un penalti pe care arbitrul nu l-a acordat. Dar pina la urma, bine ca am inscris si atunci. Sint fericit pentru ca golurile din ultimul minut au cu totul alt gust, mai ales daca aduc si victoria echipei“.


Autor a mai multor ratari, Vintilescu isi propune sa nu mai chinuie spectatorii din tribune si sa fructifice majoritatea situatiilor de gol create de echipa sa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS