11.4 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Vreau sa promoveze echipa cea mai buna!“

„Vreau sa promoveze echipa cea mai buna!“

Astazi este ziua de nastere a doi fosti arbitri români cunoscuti, Ion Craciunescu si Adrian Porumboiu, fosti buni prieteni, dar care acum, din cauza fotbalului, sint certati. Ion Craciunescu, nascut in Craiova, a jucat la Universitatea si Chimia Rimnicu Vilcea, dar a ajuns unul dintre cei mai galonati arbitri români, fiind declarat, in 1995, al doilea arbitru din lume. Purtator al ecusonului FIFA, Craciunescu n-a avut insa sansa celebrului Nicolae Rainea, aceea de a arbitra la CM. Pentru o scurta perioada, a fost presedintele Universitatii Craiova (1996). In prezent, Ion Craciunescu este presedintele CCA.


– Ati fost jucator la Rimnicu Vilcea si Craiova, iar acum doua echipe, CSM Rimnicu Vilcea si Universitatea Craiova, lupta in B2 pentru promovarea in Divizia A. Cine ati vrea sa promoveze?


– (rizind): Imi puneti o intrebare imposibila! Vreau sa promoveze echipa cea mai buna! Nu pot sa nominalizez, intelegeti-ma, ci doar atita pot sa afirm. In plus, vreau ca arbitrajele sa fie fara probleme.


– Veniti la derbiul de la sfirsitul turului, CSM – Universitatea?


– Nu mai vreau sa ma duc pe stadion. Si la Craiova cind vin, merg doar la ai mei, nu pe stadion. Am fost totusi la o partida a celor de la Rimnicu Vilcea, invitat de presedintele Ligii, Mitica Dragomir…


– De atunci si zvonul – potrivit caruia Dragomir si Craciunescu sprijina echipa CSM Rimnicu Vilcea!


– Pai da! Si daca imi amintesc bine, la acel meci vilcenii au facut meci nul (CSM – Otopeni 1-1 n.r.), singurul semiesec de pina acum al celor de la CSM Rimnicu Vilcea. Asa ca asocierile astea care se fac mi se par bolnave.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS