23.4 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportStelea a incasat doua goluri la Pireu

Stelea a incasat doua goluri la Pireu

Grecia. Formatia antrenata de Ilie Dumitrescu, Akratitos Atena, a fost invinsa in deplasare, cu scorul de 2-0, de formatia Olympiakos Pireu, in etapa a 4-a a campionatului Greciei. Dumitrescu i-a folosit tot meciul pe portarul Bogdan Stelea si pe jucatorul Lucian Marinescu.


Ucraina. Echipa Sahtior Donetk, antrenata de Mircea Lucescu, a invins simbata, in deplasare, cu scorul de 3-0, formatia Zakarpattia, intr-un meci din etapa a 10-a a campionatului Ucrainei. Golurile au fost inscrise de Elano (’27, ’45) si Lozinskiy (’56 – autogol). La Sahtior, românii Flavius Stoican si Razvan Rat au fost rezerve, iar atacantul Ciprian Marica nu a fost inclus in lot. Sahtior se mentine pe primul loc in clasament, cu 26 de puncte, si este urmata de Dinamo Kiev (21 p) si Cernomoret Odessa (16 p), ambele cu cite un meci mai putin disputat.


Rusia. In runda a 24-a a campionatului Rusiei, fundasul Adrian Iencsi a fost integralist la Spartak Moscova, in partida pierduta in deplasare, cu scorul de 0-1, in fata formatiei ŢSKA Moscova. Tot in campionatul Rusiei, fundasul Pompiliu Stoica a fost introdus pe teren in minutul 80 al meciului pe care FC Moscova l-a pierdut in deplasare, cu scorul de 2-3, in fata formatiei Tomsk. La rindul sau, mijlocasul Florin Soava a fost rezerva la Krilia Sovietov Samara, in meciul cistigat pe teren propriu, cu scorul de 1-0, in fata formatiei Saturn, in timp ce coechipierul sau, Cosmin Barcauan, nu a fost inclus in lot.


Israel. Fundasul român Bogdan Nicolae a inscris un gol in partida pe care formatia sa, Bnei Bnei Sachnin, a pierdut-o simbata, in deplasare, cu scorul de 1-2, in fata echipei Maccabi Petah Tikva, in etapa a treia a campionatului Israelului. Nicolae, care este coechipier la Bnei Sachnin cu alti patru jucatori români, Ovidiu Tilvan, Angelo Alistar, Adrian Pitu si Augustin Chirita, a inscris unicul gol al formatiei sale, in minutul 55.


Ungaria. Formatia Sopron, cu jucatorii Ion Ibric si Radu Luca titulari, a pierdut, cu scorul de 1-2, partida disputata in deplasare, in compania echipei Gyor, in runda a sasea a campionatului Ungariei. Tot la Sopron, românii Alin Cotan si Cristian Cigan au fost rezerve, in timp ce Alexandru Costisor nu a fost inclus in lot. Intr-un alt meci din etapa a sasea a campionatului Ungariei, jucatorul Radu Sabou a inscris un gol pentru echipa sa, Zalaegerszec, in minutul 47 al partidei cistigate, cu scorul de 5-0, in fata formatiei Lombard Papa, la care evolueaza Dorel Mutica.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS