9.7 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024

Remiza echitabila

FC Caracal – Poiana Cimpina 1-1


• Stadion „Parc“, spectatori 500.


• Au marcat: Mosteanu ’53 / Dragomir ’87.


FC Caracal: Petre – Militaru, Nauiu, Vodita – Tilihoi II, S. Popescu, Scinteie, Mosteanu, Chirita – Mazilu, Duculescu. A mai intrat: Baia. Antrenor: N. Ungureanu.


Poiana Cimpina: Pamfil – Ichim, Stere, Dragomir – L. Dumitru, Lupsa, Ţiclea, Roman, Nanu – Cojan, Avram. Au mai intrat: Dorobantu, Tudor si M. Dumitru. Antrenor: St. Nanu.


• Cartonase rosii: Mazilu ’74 / Stere ’90.


Cele doua formatii aveau nevoie ca de aer de cele trei puncte puse in joc, astfel incit meciul de simbata era de asteptat sa fie unul de lupta. Dupa cum arata scorul, a fost o partida echilibrata din aproape toate punctele de vedere.


Jean Nitulescu, presedintele gruparii din „Orasul Minunilor“, a afirmat: „Dintr-un anume punct de vedere, rezultatul nu este just. In prima repriza, arbitrul Ionita a apreciat eronat o faza clara si corecta de atac, ceea ce a dus la aminarea deschiderii scorului de catre noi. In a doua repriza, dupa ce am marcat, am avut o perioada buna de dominare, dar elevii lui Ungureanu au ratat. Am ramas si in zece oameni, oaspetii au avut astfel o posesie superioara si au profitat de o greseala a defensivei noastre, egalindu-ne“.


Fane Nanu, antrenorul-jucator al oaspetilor, a spus dupa meci: „Rezultatul este echitabil, meciul fiind cu adevarat echilibrat. Ca antrenor, sint multumit de evolutia echipei si, firesc, de rezultat. Terenul de joc a fost impracticabil. Sper sa avem continuitate in rezultate bune“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS