12 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Minerii“ si-au facut datoria

„Minerii“ si-au facut datoria

Minerul Motru – Inter Gaz 2-0


• Stadion „Minerul“, spectatori: 500.


• Au marcat: A. Popescu ’25, Neagu ’48-a.


Minerul: Andreescu – Balan, Amzucu, Naicu – Patru, B. Popescu, A. Popescu (’61, Buca), Nedelea (’77, Stana), Corcoveanu – Volocaru (’80, Mieila), Glisca. Antrenor: S. Lung.


Inter Gaz: Tufisi – Nita (’32, Dida), Neagu, Gheorghe, Popa (’68, Paun) – Novac, Vladescu, Voicu, Ghirie – Stoean, Banaru. Antrenor: C. Nica.


Minerul Motru continua parcursul fara greseala pe teren propriu, reusind sa se impuna si de aceasta data la doua goluri diferenta, la fel ca in etapele precedente. Elevii lui Lung au fortat cit sa-si asigure toate punctele, dupa care s-au menajat in fata unei formatii care nu a pus probleme.


Prima repriza a fost un recital al ratarilor la poarta lui Tufisi, golul lui A. Popescu (’25) venind firesc pe fondul dominarii motrenilor. Glisca i-a insirat pe adversari dupa o cursa personala, Nedelea a sutat periculos, Tufisi a salvat in prima faza, dar A. Popescu, pe faza, a impins mingea in poarta. Tot A. Popescu a fost la originea golului doi (’48), mingea centrata de acesta lovindu-l pe Neagu si intrind in poarta. Multumit cu scorul de 2-0, Lung a ordonat retragerea in defensiva, inghetind jocul si rezultatul.


„S-a dovedit ca 2-0 nu este un scor periculos, ci chiar confortabil pentru noi. Per total, sint foarte multumit de jocul pe care l-am prestat, mai ales dupa o saptamina de pregatire in conditii improprii, pentru ca a plouat continu“, a spus Lung la finalul intilnirii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS