14.2 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportIn sfirsit, titular!

In sfirsit, titular!

Românul a fost inlocuit de Pavel Nedved


Atacantul român Adrian Mutu a fost titularizat pentru prima oara de antrenorul Fabio Capello in meciul pe care formatia Juventus Torino l-a cistigat simbata, in deplasare, cu scorul de 2-1 (1-1), in fata echipei Parma, intr-o partida din cadrul etapei a cincea a campionatului Italiei. Mutu a evoluat pina in minutul 69, cind a fost schimbat cu cehul Pavel Nedved. Golurile echipei din Torino au fost inscrise de Camoranesi (’44) si Vieira (’82), in timp ce Parma a punctat prin Delvecchio (’13).


Camoranesi l-a laudat pe Mutu


La sfirsitul meciului de pe stadionul „Ennio Tardini“ din Parma, Adrian Mutu s-a declarat multumit de victoria obtinuta in fata fostei sale echipe. „Intotdeauna am emotii si evoluez cu placere pe stadionul «Ennio Tardini». Sint multumit, deoarece am invins si am gasit o echipa Parma puternica, aceasta luptindu-se cu ardoare pina la sfirsit. Orice echipa din Serie A va avea meci greu pe «Ennio Tardini»“, a afirmat Mutu.


La rindul sau, Mauro Camoranesi, autorul primului gol al echipei Juventus in partida de simbata, a spus ca Mutu a fost unul dintre cei mai buni jucatori de pe teren. „Echipa a fost foarte competitiva. Mutu a fost unul dintre cei mai buni jucatori de pe teren, desi nu a jucat mult timp“, a opinat Camoranesi.


Presa italiana a apreciat diferit evolutia „Briliantului“


Ziaristii italieni au apreciat diferit evolutia lui Adrian Mutu in partida Parma – Juventus. Agentia Datasport a notat ca fotbalistul român a demonstrat, prin evolutia sa, ca merita un loc de titular in echipa torineza, acordindu-i „Briliantului“ nota 6,5. „Mutu a revenit la Parma si a demonstrat ca merita sa fie titular. Din echipa Juventus, Mutu este singurul, alaturi de Camoranesi, care a avut curaj in prima repriza“, a scris agentia italiana de stiri.


In schimb, cotidianul Il Giornale a opinat ca Adrian Mutu a fost „obscur“, acordindu-i internationalului român nota cinci. „Mult artificiu si putina substanta“, adauga Il Giornale.


Juventus, lidera autoritara


Intr-un alt meci disputat simbata, in etapa a cincea din campionatul Italiei, formatia Reggina a invins, cu scorul de 2-0, echipa Udinese. Golurile au fost marcate de Cozza (’43) si Cavalli (’76). Partidele Cagliari – AS Roma, Empoli – Lecce, Lazio Roma – Palermo, Livorno – Ascoli, Sampdoria – Chievo, Siena – Messina, Treviso – AC Milan si Internazionale Milano – Fiorentina s-au disputat aseara, dupa inchiderea editiei.


Cu cinci victorii obtinute in tot atitea partide, Juventus Torino se mentine in fruntea ierarhiei din Serie A, fiind urmata de Fiorentina (zece puncte) si Palermo (zece puncte), ambele avind insa un joc mai putin disputat. Echipa la care este legitimat capitanul tricolorilor, Cristian Chivu, a obtinut sapte puncte in patru etape si se situeaza pe locul al saptelea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS