16.7 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSportGetafe este lidera

Getafe este lidera

In etapa a cincea a Primerei Division, echipa la care sint legitimati jucatorii români Cosmin Contra si Gheorghe Craioveanu, Getafe, a invins, cu scorul de 1-0, in deplasare, formatia Atletico Madrid. Unicul gol al intilnirii a fost inscris de Pernia, in minutul 71. Craioveanu a ramas pe banca de rezerve, iar Contra nu a fost convocat pentru acest meci, in contractul sau fiind stipulata o clauza potrivit careia nu poate evolua impotriva formatiei Atletico Madrid.


Dupa acest meci, Getafe a urcat din nou pe prima pozitie a clasamentului, avind 11 puncte, cu doua mai multe decit a doua clasata, Celta Vigo, care a jucat aseara, acasa, cu FC Sevilla.


In celelalte partide disputate simbata, in etapa a cincea a Primerei Division, s-au inregistrat urmatoarele rezultate: Betis Sevilla – Barcelona 1-4, Valencia – Real Sociedad 2-1, Zaragoza – Deportivo 1-1, Espanyol – Villarreal 1-2. Aseara, dupa inchiderea editiei, s-au jucat urmatoarele meciuri: Alaves – Real Madrid, Athletic Bilbao – Racing Santander, Osasuna – Cadiz, Real Mallorca – Malaga, Celta Vigo – FC Sevilla.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS