11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportStinga a divulgat secretul

Stinga a divulgat secretul

La conferinta de presa organizata ieri la cantonamentul din Lunca Jiului, Ovidiu Stinga (foto) a afirmat ca intilnirea de astazi, cu Dunarea Giurgiu, nu trebuie tratata de sus, pentru ca adversara are citiva jucatori foarte tehnici, care pot decide oricind soarta unei partide. Antrenorul craiovean este convins ca oaspetii vor miza pe o aparare aglomerata si pe contraatacuri rapide, insa lectia aceasta este binecunoscuta de alb-albastri.


„Intilnirea cu Dunarea Giurgiu nu va fi deloc usoara, pentru ca ne-au studiat jocul si, cu siguranta, se vor baga in poarta, asa cum au facut toate adversarele noastre. Meciul va fi usor doar daca ni-l facem noi. Sper sa razbunam acel 5-1 din pregatiri. Atunci am evoluat fara cinci titulari, iar cei care au contribuit la acel esec si-au facut bagajele. Acum este cu totul si cu totul altceva, jucatorii si-au schimbat foarte mult atitudinea“, a spus Stinga.


„Olandezul“ a divulgat si secretul rezultatelor pozitive inregistrate de elevii sai pina in prezent, spunind ca fara seriozitate in pregatire nu poti tinde spre performanta. Mai mult, tehnicianul craiovean spera ca jucatorii, atunci cind vor parasi gruparea alb-albastra, sa-si incarce memoria doar cu lucrurile pozitive.


„In fotbal, daca nu esti serios si nu ai continuitate in pregatire, nu poti face performanta. Asa s-a intimplat si cu Andrei Ionescu, care a invatat ceva intr-un an si jumatate petrecut in Olanda. El nu avea destule meciuri in picioare si a avut un inceput sters, dar, pe parcurs, evolutiile sale au fost din ce in ce mai bune. Reteta succeselor inregistrate tine strict de seriozitate in pregatire si multa, multa munca. Fara aceste lucruri nu poti face cariera. Jucatorii trebuie sa se considere niste muncitori, care, de la zi la zi, trebuie sa aiba o productie mai buna. As vrea sa pastreze toate lucrurile pozitive atunci cind vor pleca de la Universitatea peste hotare, pentru ca in tara nu vor fi vinduti si in acest fel nu cred ca se vor face de ris“, a conchis Stinga.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS