10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Galacticii“ au inviat

„Galacticii“ au inviat

Echipa Real Madrid a invins joi seara, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (0-1), formatia Athletic Bilbao, in ultimul meci al etapei a 4-a a campionatului Spaniei. Golurile „galacticilor“ au fost marcate de  Robinho (foto) (’53) si de Raul (’64, ’68), in timp ce oaspetii au punctat prin autogolul lui Woodgate (’24).


Real Madrid a intrerupt astfel seria neagra pe care a avut-o in debutul acestui sezon, cind a inregistrat trei infringeri consecutive, doua in campionat si una in Liga Campionilor, in meciul din deplasare cu Olympique Lyon, scor 0-3.


Luxemburgo nu pleaca de la Real


Antrenorul „galacticilor“, Vanderlei Luxemburgo, care a fost contestat dupa un inceput de sezon catastrofal al echipei Real Madrid, a dat asiguari ca va ramine la gruparea din capitala Spaniei pina in sezonul viitor, asa cum este stipulat in contractul sau.


„Am contract pina la finalul sezonului viitor. Vreau sa fac un sezon bun, sa fac treaba buna, am venit din Brazilia pentru a cistiga si voi ramine aici. In prezent, este putin complicat, dar trebuie sa ne comportam ca un matador in astfel de situatii. Sezonul viitor voi fi aici“, a spus Luxemburgo.


Contra nu va evolua in meciul cu Atletico Madrid


Cosmin Contra nu va evolua in meciul pe care Getafe il va sustine astazi in compania formatiei Atletico Madrid, in etapa a 5-a din Primera Division, deoarece in contractul sau exista o clauza prin care i se interzice sa joace impotriva formatiei de la care este imprumutat. Contra a fost imprumutat pentru un sezon de la Atletico Madrid la Getafe si a afirmat ca i-ar placea sa joace, desi stie ca acest lucru nu este posibil.


„Pina la un anumit punct, este normal acest lucru, mai ales ca alti jucatori imprumutati sezonul trecut le-au marcat goluri, insa un fundas ca mine are mai putine posibilitati de a inscrie“, a afirmat Contra.


Fundasul român considera ca Getafe trebuie sa profite de perioada buna pe care o traverseaza, pentru a reusi un rezultat pozitiv in partida de astazi, de pe stadionul „Vicente Calderon“, desi a mentionat ca Atletico Madrid are fotbalisti care pot decide singuri un meci, subliniind in acest sens prestatia bulgarului Marin Petrov, dar si a atacantilor Mateja Kezman si Fernando Torres.


Programul etapei a 5-a


Meciurile etapei a 5-a a campionatului de fotbal al Spaniei se vor disputa astazi si miine, dupa urmatorul program: astazi: Atletico Madrid – Getafe, Espanyol Barcelona – Villarreal, Valencia – Real Sociedad, Zaragoza – Deportivo La Coruna, Betis Sevilla – FC Barcelona; miine: Alaves – Real Madrid, Mallorca – Malaga, Osasuna – Cadiz, Athletic Bilbao – Racing Santander, Celta Vigo – Fc Sevilla.


In clasament continua sa conduca Celta Vigo, cu noua puncte, fiind urmata de Getafe si Deportivo La Coruna, ambele cu cite opt puncte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS