5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Fotbalul si sexul merg bine impreuna“

„Fotbalul si sexul merg bine impreuna“

Viitorul Campionat Mondial din 2006 este o ocazie pentru germani sa investeasca in toate sectoarele economiei. Una dintre cele mai profitabile activitati este prostitutia, care a fost legalizata in Germania in 2003, cel mai mare bordel din tara urmind sa fie inaugurat la Berlin chiar inainte de debutul competitiei. Construita in apropiere de stadionul olimpic, casa de toleranta Artemis va avea patru etaje unde se vor gasi o piscina, o sauna si un cinematograf. „Casa de toleranta Artemis va putea gazdui 100 de femei si 650 de barbati in acelasi timp. Va fi cel mai curat, cel mai transparent si cel mai bun bordel. Cred ca oamenii vor dori sa vina aici datorita atmosferei placute“, a spus Norman Jacob, avocatul investitorilor care au dorit sa ramina anonimi.


Norman Jacob a negat ca bordelul va fi construit pentru a profita de afluxul de suporteri care vor debarca in Germania anul viitor pentru Campionatul Mondial de fotbal. Avocatul a recunoscut insa ca apropierea stadionului va fi practica pentru potentialii clienti. „Cred ca fotbalul si sexul merg bine impreuna“, a estimat el.


Pentru circa 70 de euro, fiecare prostituata va putea ocupa o camera timp de trei luni si va primi mincare gratuit. Clientii vor plati un bilet de intrare, apoi vor negocia direct cu prostituatele. Pentru a nu avea probleme, in bordel nu se va vinde alcool.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS