26.7 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024

Respiram

Succesul inregistrat de Universitatea in Cupa României a reaprins speranta in Banie, fanii alb-albastrilor fiind „imbatati“ de ingeniozitatea lui Andrei Ionescu si de capacitatea de lupta a colegilor sai. Pornind cu sansa a doua, prin prisma esalonului in care evolueaza, elevii lui Ovidiu Stinga au compensat minusurile prin daruire, ambitie si, nu in ultimul rind, prin tinerete, atuuri concretizate in fata unui adversar care a facut istorie in aceasta vara, in Cupa UEFA Intertoto. Intr-o partida deschisa oricarui rezultat, ambele combatante au etalat un fotbal de calitate si foarte tacticizat, diferenta neputind fi facuta decit printr-o greseala sau o sclipire a unuia dintre cei 22 de „actori“. Asa s-ar caracteriza partida de pe „Ion Oblemenco“, in care visele au devenit realitate, speranta a fost reaprinsa, in timp ce munca a fost rasplatita cum se cuvine.


Ce s-a petrecut miercuri seara, in fata celor opt mii de fani, a demonstrat inca o data ca aceasta competitie este mult mai palpitanta si mai frumoasa decit Divizia A, pentru ca totul se joaca pe teren, iar surprizele sint iminente si constituie „sarea si piperul“.


Mutarile facute de Ovidiu Stinga in primul unsprezece au surprins in prima faza toata asistenta, introducerea lui A. Ionescu, cu toate ca in Cupa României nu era obligat sa joace cu un junior, absentele lui Dina si Orac din ofensiva, dar si titularizarea lui Salih, s-au dovedit a fi benefice in realizarea acestui obiectiv. Alb-albastrii au demonstrat ca merita toata atentia si ca rezultatele obtinute pina in prezent nu au reprezentat doar un simplu foc de paie, cu toate ca au existat fluctuatii in joc. Mai este mult de munca pina sa revenim acolo unde, cindva, deranjam foarte tare in campionat si luminam drumul fotbalului românesc in Europa…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS