24 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăSportRennes a remizat cu Bordeaux

Rennes a remizat cu Bordeaux

In runda a 8-a a campionatului francez, Rennes, echipa pregatita de Ladislau Bölöni, nu a reusit, miercuri seara, decit un egal, 2-2, acasa cu Bordeaux, dupa ce etapa trecuta izbutise o victorie la Monaco, care a dus la demisia lui Deschamps. Oaspetii au deschis repede scorul, prin cehul Vladimir Smicer (‘4), Rennes egalind in minutul 29, gratie reusitei suedezului Kim Kallstrom. Marocanul Chamakh a dus-o din nou in avantaj pe Bordeaux (’51), scorul final fiind stabilit de Monterrubio, noua minute mai tirziu. Cu acest egal, trupa lui Bölöni a acumulat zece puncte si ocupa locul al 13-lea in clasament.


Intr-un alt meci, FC Nantes a fost invinsa cu 1-0 la Sochaux (Dagano ’53), Claudiu Keseru neintrind nici de aceasta data in vederile antrenorului Serge Le Dizet. Dupa aceasta infringere, „canarii“ ocupa locul al noualea in clasament, cu 11 puncte.


PSG s-a apropiat la un punct de Lyon, dupa succesul cu 2-1 in fata vicecampioanei Lille (Pauleta ’14, ’55 / Fauvergue ‘4), dar trupa lui Houlier urma sa joace aseara, pe „Gerland“, cu Lens. Iata si celelalte rezultatele consemnate in etapa a 8-a din Premier Division: Toulouse – Marseille 1-0, Nice – Le Mans 1-0, Saint-Etienne – Nancy 0-2, Ajaccio – Strasbourg 0-0, Metz – Auxerre 1-2, Troyes – Monaco 1-2.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS