18.3 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPretentii de trei puncte

Pretentii de trei puncte

Al doilea derbi gorjean al seriei a 6-a a Diviziei C pune fata in fata doua echipe cu obiective si posibilitati de exprimare complet diferite. Minerul Matasari isi doreste sa scape de retrogradare, dar, judecind dupa inceputul de sezon, nu are nici o sansa, in timp ce EMC Rovinari confirma ca un loc pe podium este un obiectiv realist. Gilortul Tirgu Carbunesti are a doua sansa din acest sezon pentru a confirma si in deplasare victoriile obtinute pe teren propriu.


Minerul Matasari – EMC Rovinari


Invinse in runda precedenta, cele doua grupari gorjene incearca sa-si refaca „adevarul“ in meciul direct. Minerul Matasari cauta prima victorie din acest sezon, in timp ce EMC Rovinari vrea sa demonstreze ca infringerea de pe teren propriu cu Oltchim a fost doar un accident. Pentru gazde a sosit perioada confirmarilor, spune directorul sportiv Tanasie Ghimis: „A trecut perioada de acomodare si de adaptare. Urmeaza jocurile adevarate. Nu avem scuza nici la Dumnezeu daca nu batem pe EMC Rovinari“. Antrenorul Ion Solea are tot lotul valid, doar Baraitaru fiind incert, in tabara adversa neexistind probleme de efectiv.


Metalul Aiud – Gilortul Tirgu Carbunesti


Gilortul merge in a doua deplasare a sezonului cu gindul ca va plusa si in clasamentul adevarului. Gorjenii nu au probleme de lot, Gabi Rascol putindu-se baza pe toti jucatorii.


Iata programul complet al partidelor care se vor disputa astazi, de la ora 17.00, in runda a patra a Diviziei C, seria a 6-a: Minerul Jilt Matasari – EMC Rovinari, Inter Blaj – Minerul Uricani, FC Sibiu II – CSM Sebes, Metalul Aiud – Gilortul Tirgu Carbunesti, Inter Petrila – FC Soda Ocna Mures, FC Oltchim Rimnicu Vilcea – CS Vulcan, Genessis Lotru Brezoi – Sparta Medias.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS