19 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăSportLui Stinga nu ii venea sa creada

Lui Stinga nu ii venea sa creada

Ultimul fluier al intilnirii de meircuri seara l-a gasit pe Ovidiu Stinga fara cuvinte, declaratia sa „la cald“ demonstrind intensitatea cu care a trait meciul. „Olandezul“ s-a declarat foarte multumit de modul cum elevii sai au abordat intilnirea cu CFR Cluj, in opinia sa alb-albastrii avind cea mai buna prestatie de pina acum.


„Din punctul meu de vedere, am jucat foarte bine, am inchis toate culoarele si ne-am creat destule ocazii de a marca. Pentru noi a fost o lupta in care trebuia sa demonstram ca rezultatele anterioare nu au fost intimplatoare si ca putem spera in continuare. A fost cel mai bun joc de pina acum“, a spus Stinga, precizind ca aceasta calificare se datoreaza lui Andrei Ionescu. „Olandezul“ a recunoscut ca Universitatea a avut si sansa, pentru ca a inscris pe final de meci la singura greseala a adversarei.


„Am avut aceleasi idei tactice cu Dorinel Munteanu, de aceea jocul a fost atit de strins. Nu putea fi transat decit printr-o greseala, pe care, din fericire, nu am facut-o noi. Asteptam tragerea la sorti. Sper sa avem noroc. Nu imi este frica de nici o echipa, pentru ca avem un lot valoros. S-a vazut ca rezervele sint foarte apropiate ca valoare de titulari, Universitatea avind numai de cistigat, pentru ca exista concurenta pe posturi“, a incheiat Stinga, spunind ca se gindeste deja la urmatoarea confruntare, din campionat, cu Dunarea Giurgiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS