24 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFilipescu, titular la FC Zürich

Filipescu, titular la FC Zürich

Elvetia. Fundasul român Iulian Filipescu a evoluat pe tot parcursul partidei pe care formatia sa, FC Zürich, a terminat-o la egalitate, scor 1-1, in deplasare, in compania echipei Aarau, in etapa a 9-a a campionatului Elvetiei. Filipescu a fost sanctionat cu un cartonas galben in minutul 73. Celalalt jucator român al echipei FC Zürich, mijlocasul Mihai Tararache, nu a evoluat, fiind accidentat.


Germania. Atacantul Sergiu Radu a evoluat pe tot parcursul partidei la Energie Cottbus, in meciul cistigat, cu scorul de 1-0, in fata formatiei Burghausen, in etapa a sasea din liga secunda germana.


Belgia. Marius Niculae a fost introdus pe teren in minutul 88, in locul lui Tchite, in meciul pe care Standard Liege l-a cistigat, cu scorul de 2-0, in fata formatiei FC Bruges, in etapa a 7-a a campionatului Belgiei. Fostul jucator al Universitatii Craiova, Marius Mitu, nu a fost convocat pentru meciul pe care echipa sa, Anderlecht, l-a cistigat pe teren propriu, cu 5-1, in fata formatiei Roeselare.


Olanda. Portarul Bogdan Lobont a fost rezerva in meciul pe care Ajax Amsterdam l-a terminat la egalitate, 2-2, pe teren propriu, in compania formatiei Den Haag (in minutul 90, „lancierii“ conduceau cu 2-0), intr-o partida restanta din prima etapa a campionatului Olandei. La Ajax, atacantul Nicolae Mitea nu a evoluat, fiind accidentat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS