18.3 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportArmata are sansa primului loc

Armata are sansa primului loc

Cea de-a patra etapa a Diviziei C 5 programeaza astazi, de la ora 17.00, meciuri interesante, in urma carora am putea asista la schimbarea liderului in clasamentul seriei a 5-a. Astfel, cele mai atractive partide se anunta la Craiova si Slatina. In Banie, pe stadionul „Electroputere“ din Valea Rosie, se intilnesc Universitatea II, locul trei cu sase puncte, si Armata Craiova, locul doi cu noua puncte, la egalitate cu liderul la zi. Minerul Mehedinti are insa un golaveraj foarte bun, +8, fata de numai +5, cit are Armata, sau +2, cit are Universitatea II. „Satelitul“ Stiintei are nevoie de o victorie la doua goluri diferenta pentru a urca pe locul doi. In schimb, „militarilor“ le este necesara doar o remiza pentru a trece in frunte, insa acest lucru s-ar putea intimpla doar in cazul unui esec al Minerului Mehedinti, la Slatina.


Echipa de la „Hanul Doctorului“, „GP“ Craiova, primeste vizita unei foste surate, Dunarea Calafat, intr-un meci al orgoliilor, dar si al punctelor necesare ca aerul pentru linistea celor doua combatante, aflate in zona „nisipurilor miscatoare“. Chimia Craiova ocupa, cu trei puncte, locul zece, unul retrogradabil in acest sezon, si evolueaza la Motru, in compania celor de la Arsenal, grupare care, de asemenea, nu sta pe roze, fiind pozitionata, cu doar un punct, pe pozitia a 13-a a clasamentului.


Iata programul complet al etapei: FC Olt Scornicesti – Progresul Corabia, „GP“ Craiova – Dunarea Calafat, Universitatea II Craiova – Armata Craiova, Arsenal Motru – Chimia Craiova, Oltul Slatina – Agromec Simian, Alprom Slatina – Minerul Mehedinti, Building Vinju Mare – Severnav Severin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS