12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Cadou pentru maestrul meu“

„Cadou pentru maestrul meu“

In perioada 16-18 septembrie s-a desfasurat la Bistrita Nasaud Campionatul National de culturism. Craioveanul Daniel Chivu s-a clasat la aceasta competitie pe locul doi in cadrul categoriei 75 kg (seniori). Daniel Chivu este legitimat la clubul Farul Constanta, dar se pregateste la Cercul Militar Craiova sub indrumarea lui Costel Torcea, multiplu campion national, campion balcanic, medaliat cu bronz la europene si maestru al sportului.


Facind parte din batalionul 26 infanterie „Scorpionii Rosii“, Costel Torcea este din august in misiune in Irak. Cu toate ca se afla la mii de kilometri departare de tara, Torcea pastreaza in permanenta legatura cu elevii sai si a fost foarte incintat cind a aflat ca Daniel Chivu a devenit vicecampion national.


La rindul sau, Daniel Chivu i-a dedicat titlul obtinut la Campionatele Nationale antrenorului sau, Costel Torcea. „La Cercul Militar Craiova, unde ne antrenam, formam o echipa in adevaratul sens al cuvintului. Ne incurajam foarte mult si ne ajutam in orice problema. Pe toti cei din echipa ne doare ca nea Costel, cum ii zicem noi, a plecat o perioada in Irak, dar asta este. Eu sint cam ingrijorat si imi lipseste. De aceea, tin sa-i dedic maestrului meu titlul pe care l-am obtinut la Bistrita“, a spus Daniel Chivu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS