12.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAu fost schimbati arbitrii meciului Finlanda - România

Au fost schimbati arbitrii meciului Finlanda – România

FIFA a schimbat brigada de arbitri si observatorul pentru arbitri la meciul Finlanda – România, programat pe 8 octombrie, de la ora 17.00, pe stadionul „Olympic“ din Helsinki, in grupa I de calificare la CM 2006. Centralul Grzegorz Gilewski si asistentul Maciej Wierzbowski, ambii din Polonia, desemnati initial la meciul Finlanda – România, oficiasera si in partida de la Bucuresti dintre cele doua echipe, scor 2-1, disputata pe 19 august 2004. Dupa acea partida, selectionerul de atunci al tricolorilor, Anghel Iordanescu, a acuzat dur maniera de arbitraj.


In locul brigazii poloneze a fost delegata una din Bulgaria, formata din Anton Genov (central), Nikolai Petrov, Nikolai Angelov (asistenti) si Hristo Ristoskov (rezerva). Observatorul pentru arbitri delegat initial, Jan Damgaard din Danemarca, a fost inlocuit cu Willy Goovaerts din Belgia. Observator pentru joc a ramas Michel Piraux din Belgia.


Brigada formata din Gilewski, Maciej Wierzbowski si Slawomir Stempniewski, desemnati initial sa conduca intilnirea de la Helsinki, a oficiat si la partida CFR Cluj – RC Lens, scor 1-1, disputata pe 9 august 2005, in prima mansa a finalei Cupei UEFA Intertoto. Dupa acel meci, oficialii clujeni au contestat prestatia centralului polonez.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS