22.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTuristi sub Podul Grant

Turisti sub Podul Grant

Rapid – Pandurii 3-0


• Stadion Giulesti, spectatori 4.000


• Au marcat: Maftei (’20), Nae Constantin (’31), Maldarasanu (’67)


Rapid: Coman – M. Constantin, Maftei, Rada – Badoi, Maldarasanu (’86 Perja), Ilyes, Stancu – Buga (’76 E. Dica), N. Constantin (’59 Vasilache), D. Niculae. Antrenor Razvan Lucescu


Pandurii: Pustinjakovic – Keca, Scarlatache, Perisic, Iordache – Bertea, Osorio (’58 Verdes), Vancea, D. Radoi (’58 Armel) – Stefan, R. Nita (’83 Ursu). Antrenor Viorel Hizo


• Cartonase galbene: Vasilache (’60) / Perisic (’30), Iordache (’41)


• Au arbitrat: Augustus Constantin – Marcel Savaniu si Miklos Nagy


• Observatori: Robi Urs si Dan Petrescu


Cu trei noutati in primul unsprezece, Perisic, Osorio si Nita, echipa Pandurii spera sa „inaugureze“ rubrica puncte din clasament. Din pacate, prestatia elevilor lui Hizo a fost departe de pretentiile unei echipe din primul esalon. Singura ocazie a gorjenilor a fost…. o pasa a lui Dorin Radoi la portarul gazdelor. Rapidistii au zburdat pe teren si au finalizat doar de trei ori din numeroasele oportunitati, Pustinjakovic limitind dezastrul. Mijlocasii Vancea si Osorio au pierdut numeroase mingi transformate de giulesteni in faze de poarta. Degeaba a fortat Hizo cu Armel si Verdes in atac pentru ca „Pandurii“ nu a reusit sa duca mingea dincolo de centrul terenului decit o singur data. In minutul 89 Ursu si Verdes au construit o faza pentru golul de onoare, dar ultimul s-a dovedit acelasi atacant risipitor, sutind mult peste poarta lui Coman.


Condescu si „Vama“, in tribune diferite


Presedintele „pandurilor“, Marin Condescu, si-a pastrat obiceiul si si-a cumparat bilet la tribuna oficiala a stadionului „Giulesti“ pentru care a platit 500.000 de lei. In timp ce-si cauta locul a fost depistat de presedintele Rapidului, Dinu Gheorghe, care l-a invitat la protocol. Seful gruparii gorjene a preferat compania delegatiei gorjene, refuzind sa vizioneze jocul alaturi de Dinu „Vama“. Condescu a sosit la Bucuresti direct de la Constanta, unde a urmarit o contracandidata la retrogradare a Pandurilor, FC Vaslui, in jocul cu Farul Constanta (scor 1-2). La meci a fost prezent si fostul tehnician la „pandurilor“, Emil Sandoi.


Hizo si Nita nu au fost uitati in Giulesti


Daca de la statia de amplificare a stadionului antrenorul „pandurilor“, Viorel Hizo, de patru ori pe banca Rapidului, a fost ignorat, spectatorii si-au adus aminte cu placere de tehnician. Acestia l-au salutat si i-au aratat poze cu el in treningul Rapidului in momentul in care a iesit de sub copertina sa dea indicatii. Hizo s-a limitat sa zimbeasca, avind si motive, scorul in acel moment fiind 0-0. Si revenirea lui Robert Nita in Giulesti a fost marcata de galeria „Legione Granata“, aceasta scandindu-i numele, primind apaluze de la atacantul gorjenilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS