13.3 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCopilotul lui Markko Martin a murit

Copilotul lui Markko Martin a murit

Britanicul Michael Park, de 39 de ani, copilotul estonianului Markko Martin, a murit ieri, in urma unui accident survenit in a 15-a proba speciala a Raliului Marii Britanii, a 12-a etapa a Campionatului Mondial de Raliuri. Martin a iesit in decor la Margam, iar daca estonianul nu a fost afectat, echipele de interventie au stiut ca starea lui Park era grava, speciala fiind oprita imediat.


In urma acestei tragedii, organizatorii Raliului Marii Britanii au decis suspendarea celei de-a 12-a etape a Campionatului Mondial de Raliuri. Organizatorii au dat publicitatii un comunicat pentru a anunta ca ultimele doua probe speciale (ES16 si ES17) nu vor mai avea loc.


Francezul Sebastien Loeb (Citroen Xsara WRC) este considerat cistigatorul raliului, fiind urmat de norvegianul Petter Solberg (Subaru Impreza WRC) si finlandezul Marcus Gronholm (Peugeot 307 WRC).


„Concurentii se vor indrepta spre Cardiff. Nu va exista ceremonia cu sampanie, iar conferinta de presa a fost anulata“, au comunicat organizatorii competitiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS